Sport mindenkor – Áprilisi online jóga

Frissítsd fel a BEAC-cal tested-lelked a négy fal közt áprilisban is.

A BEAC oktatói áprilisban is ONLINE jógaórákkal várnak minden mozogni vágyót! Közkívánatra új kombinált bérlettel várnak mindenkit, mellyel mindhárom óratípus kedvezményesen látogatható!

Április 5. és 28. között 3 típusú jógaórával várja a BEAC az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

A zárt Facebook-csoportokba a bérletvásárlást követően lehet jelentkezni:

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel veheted meg a Gerincjóga Flow, Női Jóga és Fasciális alapú Flow és Meditáció kurzusokra ITT!

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

6.000 Ft/4 alkalom – Külsősök

5.000 Ft/4 alkalom – ELTE-hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Kombinált bérlet (3 jógatípus):

12.000 Ft/12 alkalom – Külsősök

10.000 Ft/12 alkalom – ELTE-hallgató, dolgozó, Alumni-tag

Óraleírások:

GERINCJÓGA – Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot, és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

FASCIÁLIS JÓGA – Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb adu ászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na, de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

NŐI JÓGA – Hauptman-Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A nőijóga-órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

Forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]