Ezek az ELTE-s programok várnak rád még a nyáron

Ha a szünet hátralévő részében is szeretnél ELTE-sek között lenni, vagy szívesen megismerkednél más karok hallgatóival, akkor bátran jelentkezz az alábbi események valamelyikére.

ELTE Budapest Nyári Egyetem
időpont: augusztus 13. – augusztus 19.
helyszín: ELTE ÁJK (Egyetem tér 1–3.)
jelentkezési határidő: július 30.

Az ELTE Budapest Nyári Egyetem különböző tudományterületeken kínál egyhetes képzést hazai és külföldi hallgatóknak egyaránt. Az idei találkozón szó lesz a jog transznacionális aspektusairól, illetve szociális problémákról és a diszkriminációról is. A jelentkezési díj 300 EUR. Ez tartalmazza a 2 előadást, a 30 alkalmas képzést, a segédleteket, és a Budapesten kívüli, egynapos kirándulást; de nem fedezi az utazást, a szállást és az étkezést.

II. ÁJK Szabadegyetem
időpont: augusztus 22. – augusztus 26.
helyszín: Balatonlelle

Az ELTE ÁJK Hallgatói Önkormányzata idén nyáron Balatonlellére hívja nyári szabadegyetemére a hallgatókat. A táborban délelőttönként a közélettel, a jövővel és a kultúrával kapcsolatos plenáris beszélgetések és workshopok lesznek, délután és este pedig sportprogramokkal és zenés rendezvényekkel készülnek a szervezők. A jegy 25 000 Forintba kerül, ebben benne van a szállás, a napi háromszori étkezés és az említett programokon való részvétel is.

II.-ÁJK-Szabadegyetem-1024x576

I. JÖSz Nyári Szabadegyetem
időpont: augusztus 29. – augusztus 30.
helyszín: Közjegyzők Háza (1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3/B)

Augusztusban rendezik meg a Joghallgatók Önképző Szervezetének első nyári egyetemét. A rendezvényre nem kizárólag a kar hallgatóit várják, szívesen látnak bárkit, aki érdeklődik a jog határterületei, a jogi problémák és a jövő jogi kérdései iránt. A fellépők között szerepel Czutor Zoltán énekes, zeneszerző, Horváth Katalin ügyvéd, Kötter Tamás író, ügyvéd, Seidl Dénes Mihály trombitaművész és Tóth Csaba politológus.

Gyere te is futni!
időpont: hétfő és csütörtök este
helyszín: Városliget

Az ELTE futócsoportja Almási Annamária BSI felsőoktatási futónagykövet vezetésével heti rendszerességgel várja a futni vágyókat. Hétfőnként kezdő és újrakezdő edzés van, futóiskolával és kocogással, csütörtökönként pedig a haladó csoport tagjai futnak. Hétvégente versenyre mennek vagy csoportos futást szerveznek (pl. a Normafánál vagy a Gellért-hegyen). Az aktualitásokról és a versenyfelkészülésről a csapat nyílt Facebook csoportjában tájékozódhatsz.

forrás: elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]