Újabb képzések a felvételi tájékoztatóban!

Még két hétig lehet jelentkezni a 2016 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. Mielőtt véglegesítenéd a jelentkezésedet érdemes még egyszer ránézni a decemberben közzétett információkra, ugyanis több módosítás és kiegészítés is megjelent.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató – érettségizetteknek és diplomásoknak – hivatalos kiegészítésében a 2015. december 23-án közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények. Ha még nem vagytok biztosak, abban, hogy hova jelentkezzetek, nézzetek rá az új képzésekre, hátha pont erre vártatok!

Az újonnan meghirdetett képzések és az egyéb módosítások is január 29-e óta megtalálhatóak a felvételi tájékoztató szövegében, úgyhogy most már minden kiegészítéssel együtt olvasható a felvételizőknek létfontosságú információk gyűjteménye a felvi.hu-n.

Legkésőbb február 15-e éjfélig jelentkezhettek a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Idén az első három helyet díjmentesen jelölhetitek meg, ha ennél többet szeretnétek beírni, akkor az ezzel járó plusz költségeket is február 15-e éjfélig kell befizetni átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A beérkezett jelentkezéseket február 23-ig kell hitelesíteni az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

forrás: edupress.hu

kép: nyu.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]