Pályázat párhuzamos képzés kompenzációjára

Az ELTE Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottsági pályázatot ír ki párhuzamos képzés kompenzációjának elnyerésére a 2015/2016-os tanév őszi félévére.

Párhuzamos képzés kompenzációban részesülhet az a hallgató aki az Egyetemen, akár ugyanazon a karon egyszerre vesz részt legalább két teljes idejű aktív korábbi rendszerű egyetemi és főiskolai képzés alap-, mester- és osztatlan képzés, felsőoktatási szakképzés, felsőfokú szakképzés valamelyikében. Ebből, legalább az egyiken költségtérítéses/önköltséges formában kell tanulni, feltéve, hogy a hallgató megfelel az alábbi feltételek mindegyikének.

  1.  aktív hallgatói jogviszonyban egyik képzésén sem haladta meg a félévekben számolt képzési időt,
  2.  a költségtérítéses/önköltséges képzésén nem tanulmányi okból történő átsorolással vált költségtérítésessé/önköltségessé,
  3.  a költségtérítés/önköltség megfizetése alól nem kapott mentességet, vagy azt a kar vezetője nem mérsékelte,
  4.  a költségtérítés/önköltség befizetőjének az erről kiállított számla alapján a hallgató minősül.

Pályázat benyújtásának helye: Neptun – Ügyintézés menü – Kérvények menüpont

Pályázat benyújtásának határideje: 2015. 11. 02. 08:00 – 2015. 11. 06. 23:59

Hiánypótlási időszak: 2015. 11. 07. 00:00 – 2015. 11. 11. 23:59

A támogatási összeg meghatározásánál a Bizottság figyelembe veszi a pályázó szociális helyzetét és előző féléves tanulmányi eredményét. Aki a 2015/2016-os tanév őszi félévében adott le rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, amelyben a jelen pályázati kiírásban figyelembe vett szociális kategóriákat megfelelően igazolta, annak az ELTE Hallgatói Önkormányzat weboldaláról letölthető nyilatkozat kitöltése és csatolása szükséges.

További információkat itt találhattok.

Forrás: ehok.elte.hu

Kép: vik.hk

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]