A mai naptól jelentkezhetünk ELTE-s kollégiumokba

Ma reggel elkezdődött a felsőéves kollégiumi felvételi eljárás, melynek keretében a 2014/15-ös tanévre jelentkezhetünk az ELTE kollégiumaiba.

Április elején hirdette meg Dr. Seifert Tibor, az ELTE Egyetemi Kollégium főigazgatója és Csonka Balázs, a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat elnöke a jövő tanévre szóló kollégiumi jelentkezési határidőt felsőévesek számára.

A felsőbb évesek kollégiumi felvételi kérelmüket április 7-én 8 órától április 22-én 18 óráig adhathatják le, míg az esetleges hiányok pótlására április 23-tól április 28-án 18 óráig lesz lehetőség.

A jelentkezésünket a korábbiakban megszokottakhoz hasonlóan elektronikus úton – adatlapunk kitöltésével és a szükséges dokumentumok feltöltésével -, a www.kollegium.elte.hu oldalon keresztül elérhető Egységes Kollégiumi Információs és Felvételi rendszerben adhatjuk le, majd az itt megadott e-mail címünkre május 5-én kapunk értesítést az eljárás eredményéről.

Fontos, hogy idén változott a felvételi eljárás ügyrendje, mely ezen a linken tekinthető meg, míg itt letölthető a kitöltési útmutató.

Forrás: kolhok.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]