Közigazgatási Karrier Expo a Millenárison

A Közigazgatási-és Igazságügyi Minisztérium (KIM) idén is megrendezi a „Regeneráció Kormányzati Karrier Expo” nevű kiállítást.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes egyéni kezdeményezésére jött létre a Regeneráció mozgalom. Szerinte szükség van a közigazgatásban a jól képzett és felkészült fiatalokra, ezért minél hamarabb megismerkednek a feltételekkel, annál hamarabb tudnak felkészülni. 
 
A tavalyi kiállításra 8000 diák látogatott ki. Ezt követte egy Közigazgatási Nyílt Nap, majd egy Regeneráció Tábor a Balaton partján. Ha ellátogatsz az idei Karrier Expo-ra, találkozhatsz a különböző minisztériumok és államtitkárságok vezetőivel, valamint beszélgethetsz a közigazgatásban dolgozó fiatalokkal. Tőlük első kézből kaphatsz meg minden olyan információt, ami szükséges, vagy ami motiválóan fog hatni rád.
 De ezzel még nincs ám vége! A KIM idén is meghirdeti pályázatát a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra. A pályázóknak esélyük lehet arra, hogy bekerüljenek abba a 150 diákból álló csoportba, akik fél éves hazai és 4 hónap külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt.  Ezután lehetőségük nyílik elhelyezkedni valamelyik kormányzati intézménynél.  A tavalyi győztesek még mindig külföldön vannak, az ő üzenetüket videón láthatod majd.
 
A második Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo 2011. október 15-én, szombaton 10 és 16 óra között vár Benneteket a budapesti Millenáris Park „B” épületében. További infókért klikk a facebook.com/regeneracio oldalra!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]