Önkéntesmunka lehetõség Lengyelországban

A Messzelátó Egyesület felhívását tesszük közzé az alábbiakban egy nyári lengyelországi önkéntességi lehetõségről. Szeretnél Lengyelországban dolgozni a nyáron és minél több fiatallal megismerkedni?

A projektben szereplő “innovation centre”-t nem, de az említett lengyel szervezetet nagyon jól ismerem. Én is Gdyniában voltam anno EVS önkéntes, s kapcsolatban voltam ezzel a szervezettel is. Rengeteg önkéntest fogadnak, úgyhogy nagyon jó interkulturális élményben lehet része annak, aki végül kiutazik. Sok lengyel fiatal is van a CWM közelében, úgyhogy tényleg nagyon jól lehet majd szórakozni. A környék pedig gyönyörű!
Pályázatotokat minél előbb (!!!) küldjétek el erre a címre: kati@messzelato.hu

Leadási határidõ: május 10.

Az EVS-ről bővebben:
Európai Önkéntes Szolgálat, azaz EVS
Az Európai Önkéntes Szolgálat egy uniós program, melynek keretében két héttől egy évig terjedő időszakot tölthetnek el 18-30 év közötti fiatalok egy európai országban.
Tömören összefoglalva a program lényege a következő: a támogatásért (utazás, ellátás, szállás, zsebpénz, biztosítás, nyelvoktatás) cserébe egy külföldi civil szervezetnél kell önkénteskedni egy választott projektben. A projekteknek számtalan témája létezik: foglalkozhatnak idősekkel, gyerekekkel, állatokkal, falusiakkal, mezőgazdasággal, sporttal, kulturális programokkal, régészettel stb.
Bővebb információt erről a www.messzelato.hu/evs oldalon találtok.

Kérem, akit érdekel ez a lehetőség, vagy akár egy egészen más EVS projekt, töltse ki az alábbi űrlapot, majd pedig egyeztessen velem egy idõpontot egy személyes találkozóról!
Az űrlap: https://spreadsheets0.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dDZHRl9rdDBGU1BScFZiMEo5cFV2LWc6MQ#gid=0

Ha más EVS projektek is érdekelnek, keressetek engem bátran!

Schnierer Katalin

program koordinátor/program coordinator

Messzelátó Egyesület / Messzelátó Association
Iroda/office: 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. 3/19
Iroda/office tel.: +36 1 785-6978, +36 30 2526437
Saját/own mobil: +36 70 227-4753

EVS jelentkezési lap

EVS program leírás

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]