Szívvel-lélekkel és sok-sok zenével a hátrányos helyzetű gyermekekért

2012. június 2-án Hangra banda! címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a fővárosi Akvárium Klub (egykori Gödör).

Népszerű hazai underground és rockzenei együttesek lépnek fel június első szombatján, hogy jótékonysági koncerttel segítsék a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok nyári táboroztatását. Itt lesz az Anna and the Barbies és a Retro School Band, fellép az egykori Kaukázus frontembere, Kardos-Horváth János és új zenekara, a K2, de eljön és zenél a Hollywood Rose, a Supernem, a Crescendo, a ProtoCall és DJ Dominique is.

A nap folyamán színvonalas családi programok várják az érdeklődőket: arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola, valamint a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes szórakoztatja majd az idelátogatókat. Este hattól pedig a másnap hajnalig tartó, nem mindennapi könnyűzenei koncertfüzért élvezhetik azok, akik jegyvásárlásukkal hozzájárulnak a jótékonysági akció sikeréhez.

A szombati kavalkád szervezője a Szívvel-Lélekkel Alapítvány, amely a KÖSZI Egyesületet támogatja. A KÖSZI évente 300 fiatalnak szervez nyári és évközi közösségépítő, készségfejlesztő, életvezetési táborokat, és további 1000 fiatalt ér el az iskolákban, helyi közösségekben szervezett programjaival. A szombati koncert bevételét is a rászoruló gyerekek és fiatalok táboroztatására kívánják fordítani a szervezők.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]