Egyén és közösségek változó viszonyai – Konferencia

A Társadalomtudományi Műhely 2013. március 22-én rendezi meg az Egyén és közösségek változó viszonyai című konferenciáját. Olvassátok el a felhívást!

Az ELTE Eötvös József Collegium Társadalomtudományi Műhelye interdiszciplináris konferenciát hirdet graduális és PhD képzésben részt vevő hallgatók számára, Egyén és közösségek változó viszonyai címmel. – A konferencia időpontja: 2013. március 22.

A konferenciára olyan előadókat várunk, akik érdemi kutatásokat végeztek az individuum és a közösség változó kapcsolatának vizsgálata és megértése céljából, figyelembe véve annak politikai, eszmetörténeti, gazdasági vagy kulturális aspektusait.

A 2013. május 3–5-e között megrendezendő Eötvös Konferenciára történő jelentkezésnél előnyt élvezhet az a hallgató, aki részt vesz konferenciánkon. Az előadásokat így a társadalomtudományok területéről várjuk, amelyek az ember és közösség kapcsolatával foglalkoznak. Az előadások témája kötetlen.

Az egyes előadások időtartama 20 perc, melyet 5 perces vita követ.

A konferencia időpontja: 2013. március 22.
A konferencia helyszíne: ELTE Eötvös József Collegium, 1118 Budapest, Ménesi út 11–13.

Kérjük, absztraktja mellé csatolja a honlap.eotvos.elte.hu honlapról letölthető jelentkezési lapot. A dokumentumot saját néven és az előadás címével kérjük elmenteni, a kettőt alsóvonallal elválasztva egymástól (így: Gipsz Jakab_a malterkeverésről.doc).

Kérjük, jelentkezését az alábbi címen tegye meg: tarstudkonf.ejc@gmail.com

Ditzendy Orsolya szervező
Budai Mihály Egon műhelytitkár

Jelentkezési határidő: 2013. március 17.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]