Labdarúgás

nagypalyas

118 éves múlt. Patinás egyesület, barátok, foci. Ez a BEAC!

Vár rád egyetemi éveid futballcsapata, mely 1898 óta biztosítja a legszebb sport művelését a legnagyobb egyetem hallgatóinak. Heti két edzés, hétvégén bajnokik, az előszezonokban felkészülési tornák és gálameccsek színesítik a programot. Ha szívesen játszanál az ELTE nagy múltú egyesületében, csatlakozz hozzánk! Légy tagja a Budapest Bajnokságban vitézkedő együttesünknek, mely az idei szezonban a bajnoki címért küzd majd!

A BEAC nem csak azért kiváló lehetőség számotokra, mert az egyetemhez kötődő csapatban focizhattok, öregbítve ezzel az intézmény és a klub hírnevét, de a nagypályás futballcsapat igazi baráti közösség is. Újonnan csatlakozó tagjaink kivétel nélkül állítják, hogy remek döntést hoztak, amikor beléptek az egyesület kötelékébe. A csapat rendkívül összetartó, a pályán és a pályán kívül egyaránt.

Két együttesünk is várja a jelentkezőket, így futballmúlttól és képességektől függően megtalálhatjátok a Nektek megfelelő szintet. Első csapatunk az elmúlt szezont ezüstéremmel zárta, az új szezonra nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint a bajnoki cím megszerzését.

Vezetőnk, Szabó András NB1-es játékos múlttal rendelkező Pro Licences edző. A csapat erőnléti és technikai felkészítéséhez egyaránt kiválóan ért. Új, tehetséges játékosokra mindig szükség van!

 

Hallgatói kapcsolattartó: Magyar László

E-mail: lackointer@hotmail.com

Telefon: +36-20-493-2983

Facebook oldal: ELTE-BEAC Labdarúgás