Aerobik

aerobik „Mozogni boldogság!” – Tapasztald meg Te is!

Úszás a Balatonban, koncerten ugrálás a fesztiválokon, váltóverseny a gólyatábori estéken. Szuper reggeli tornák a táborban, délutáni strandröpizés a parton. Ám a nyárnak lassan vége. Persze mi mégsem szomorkodunk!

Szeptembertől tedd intenzívebbé a testmozgást úgy, hogy a jókedved, a feszültség levezetése és a mozgás nyújtotta csodás élmény megmaradjon!

Az ELTE Aerobik mintegy 6 éve várja a sportolni vágyókat. Szakosztályunk dinamikusan fejlődik, mely nem csupán azt jelenti, hogy egyre többen látogatjátok edzéseinket, rendezvényeinket, hanem azt is, hogy ezzel együtt egyre több féle óratípust, mozgásformát próbálhattok ki nálunk, s akár egyetlen bérlettel fél évig akármennyi aerobik órát végigcsinálhattok. :) Ugye bírnátok?

Alakformáló? Zumba? Pilates? Dinamikus jóga? Zsírégető? Kondi? Kardio alakforma? Gerinc tréning? Különböző táncos órák? – Igen!

Ráadásul több pesti és budai helyszínen is ott vagyunk, és a kollégiumokban is van lehetőségeteket velünk sportolni. Hétköznapjaitokat pedig évi többször feldobjuk egy-egy aerobikos rendezvénnyel, melyek különleges élményt nyújtanak.

Lelkes, energikus, kedves, szakképzett oktatóink várnak Benneteket. Ők már biztosan tudják: „Mozogni boldogság!”- Tapasztald meg Te is!

E-mail: elteaerobik@gmail.com

Honlap: www.elteaerobik.hu

Facebook csoport: ELTE Aerobik

Facebook oldal: ELTE AEROBIK – Mozogni Boldogság