Több százan sportoltak a Tavaszi Sport7-en

2022. február 7–11. között, a tavaszi félév elején immár negyedik alkalommal rendezte meg a BEAC ingyenes sportágválasztó eseményét, a Tavaszi Sport7-et.

A BEAC az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével kezdte meg a 2021/22-es tanév tavaszi szemeszterét február 7. és 11. között. A rendezvényen az egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója számára ingyenes sportolási lehetőségeket, bemutatókkal egybekötött edzéseket, sportnépszerűsítő programokat szervezett a klub városszerte.

A kick-box, futás vagy a labdajátékok mellett olyan modern sportágak is helyet kaptak, mint a polefitness, cheerleading, modern tánc vagy balance.

A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában és számos más külső helyszínen is voltak ingyenes programok.

„A Tavaszi Sport7 szervezése a vírus árnyékában, illetve a Bogdánfy úti sportcsarnok felújítása miatt különösen nehéz volt, de a résztvevői létszámok ezt nem tükrözték. Teltház, lelkes edzők, igazi szezonkezdő hangulat uralkodott az esemény alatt, hiszen mindenki arra várt, hogy együtt sportoljunk. Én is több helyszínt meglátogattam, a Szent Margit Gimnáziumban tartott pilatesóra például óriási élmény volt. A korábbi évek tapasztalata alapján a folytatás is hasonló lesz. A Sport7 képei pedig önmagukért beszélnek, akinek kedve támad, csatlakozhat bármelyik sportágunkhoz év közben is” – mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportagak

Az ELTE Online galériái:

Hétfő

Kick-box

Atlétika, hip-hop, gerincjóga, balance, polefitness

Kedd

Cheerleading

Gerinctorna

Polefitness

Női futsal

Modern tánc, box aerobik, brazil jiu-jitsu

Zsírégető aerobik

Szerda

Asztalitenisz, kick-box

Röplabda

Aerial, argentin tangó

Csütörtök

Futsal, aerobik

Spinning, balance, polefitness

Cheerleading, aerobik

Brazil jiu-jitsu, hip-hop, modern tánc

A BEAC-ban a Sport7-et követően is több hetes tanfolyamokkal, vadonatúj helyszínekkel, többféle óratípussal és kedvezményes bérlet árakkal folytatódnak az edzések. Vásároljátok meg bérleteteket a kedvenc órátokra a BEAC-webshopban: https://www.beac.hu/shop?categ…

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]