Sportolj kreditért az ELTE-n!

Az egyetemen te alakítod az órarended, vigyél bele egy kis sportot! Félévente közel 40 választható testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan találsz kedvedre valót! Futsal, úszás, argentin tangó, tenisz, kettlebell, TRX, kajak-kenu, hajózási ismeretek és még számos más sportág várja a hallgatókat VTN tárgykóddal.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elindul a Labdarúgó játékvezetői képzés (PPK-SPORT:25). A 2018/19-es tanévben is meghirdetésre kerülnek a csörgőlabda, a hallatlan salsa, valamint a paraúszás kurzusok.

Hogyan találod meg a kurzusokat?

Lépj be a Neptunba
A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
Állíts be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN kódot.
Válogass a sportok közül, és jelentkezz!
A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, hajózási ismeretek, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

A testnevelés kurzusok mellett a BEAC is várja délutáni edzéseire az ELTE polgárait, mely sportolási lehetőségekről a megújult ELTE Sportkisokosból tájékozódhatnak.

A szorgalmi időszak első hetében szeptember 10-14. között az ELTE sportegyesületében, a BEAC-ban űzhető valamennyi sportág ingyenesen kipróbálható lesz az ELTE Sport7 keretében, ahol a kurzusokról is bővebb tájékoztatást kaphatnak érdeklődő hallgatóink.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]