Gólyatábori Sportkampány 2018

Gólyaként most még lehet, hogy úgy érzed, hogy nem fogsz kiigazodni az egyetemi élet sokoldalúságában. Ezért is indul el a BEAC, az egyetem 120 éves sportegyesülete a Diákhitel és az ELTE támogatásával egy lelkes, fiatal csapattal, hogy személyesen mutassák be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba.

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus vége és szeptember eleje között összesen 9 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, VIWA Vitaminwater frissítők, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Gólyatábori Sportkampányunk 2018-as állomásai:

augusztus 25. – TTK gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 31. – PPK gólyatábor

szeptember 1. – TÓK gólyatábor

szeptember 3. – TáTK gólyatábor

szeptember 6. – ÁJK Orientációs Napok

szeptember 6. – BTK gólyatábor

szeptember 6. – GTI gólyatábor

szeptember 7. – BGGYK gólyatábor

A kampány lezárása a szeptember 10-14.között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Forrás:BEAC