ELTE Inkluzív Sportnap 2017

Ünnepeljük együtt szeptember 20-án az Egyetemi Sport Nemzetközi Napját! Egyetemünk most is csatlakozik az eseményhez, és a tavaly nagy sikerrel megrendezett ELTE Inkluzív Sportnap idén sem maradhat el!

Az ELTE valamennyi hallgatója, polgára számára, így a fogyatékossággal élő hallgatók, diákok és dolgozók számára is közösségi élményt, mozgást, kikapcsolódást nyújtó eseményt tervezünk, melynek szlogenje: „A sport mindenkié”.

Az ELTE Szolgáltató Központ –Fogyatékosügyi Központjának és az ELTE Sportirodának rendezésében, valamint a BEAC szervezésében zajló esemény célja, hogy a sport által közelebb hozza egymáshoz az ép és sérült embereket, hogy élményt, mozgást, kikapcsolódást nyújtson minden érdeklődő számára.

A sportnapon számos sportág, köztük az ülőröplabda, a kerekesszékes-kosárlabda, a csörgőlabda, a tandem vagy a judo is kipróbálható lesz bárki számára.

ÚJDONSÁG!

A sportnap keretében – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – idén a kerekesszékes-kosárlabdában és a csörgőlabdában minibajnokságokat is rendezünk, melyre várjuk budapesti egyetemek hallgatóiból/dolgozóiból álló (csörgőlabda esetén min. 3 fős, kerekesszékes-kosárlabda esetén 4 fős) csapatok jelentkezését!

A kerekesszékesek kosárlabdakupájának kiírása 
A kerekesszékesek kosárlabdakupájának nevezési lapja

A csörgőlabdakupa kiírása
A csörgőlabdakupa nevezési lapja

További információk kérése és a jelentkezés Móczik Alexandránál és Takács Rékánál lehetséges az alábbi e-mail-címeken: alexandra.moczik@gmail.com (csörgőlabda) szervezes@beac.elte.hu (kerekesszékes-kosárlabda)

A rendezvény INGYENES és bárki számára látogatható!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1930979420477116/ 

Helyszín: Tüskecsarnok (Bejárat a Bogdánfy út 10/B felől)
Időpont: 2017. szeptember 20., 10:00 és 15:00 óra között

Program:
10:00 Megnyitó
10:15–10:30 ArtMan Egyesület előadása
10:30–10:40 Judobemutató
10:40–15:00-ig ülőröplabda, kerekesszékes-kosárlabda, csörgőlabda, tandem, showdown, judo

inkluzív-2017-a1_ver2_menetrend_ver5

 

Forrás: www.beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]