November 19-én újra úszó MEFOB

Idén az új Tüske-uszodában kerül megrendezésre az évek óta sikeres úszó MEFOB, ahol versenyzőként és szurkolóként is képviselheted egyetemedet, így mindenképp érdemes lesz kilátogatni a nemrég átadott épületbe.

NAZ_4297

Az ELTE csapata a 2015-ös MEFOB-on

Régóta úszol, de már unalmas a sok edzés és kipróbálnád magad egy versenyen? Úgy érzed, hogy akár profikkal is felvennéd a versenyt? Szeretnél találkozni válogatott sportolókkal? Szívesen képviselnéd egyetemed valamelyik sportversenyen? Akkor november 19-e a te napod lehet, hiszen ekkor kerül megrendezésre a főiskolások és egyetemisták úszó országos bajnoksága, ahol az ország összes egyeteméről érkeznek sportolók. Egyedülálló módon azonban a hivatásos úszók és az amatőrök egy kategóriában indulnak, ezért inkább egy úszófesztiválra emlékezetet a rendezvény. Az ELTE csapata minden évben szép eredményeket ér el, mindemellett lehetőség nyílik új embereket megismerni, a jó hangulat pedig garantált.Továbbá élőben láthatod egyetemünk olimpiai érmes hallgatóját, Kapás Boglárkát versenyezni.

Ha úgy érzed készen állsz a megmérettetésre jelentkezz Kovács Zsuzsannánál a zsuzsannakovacs21@gmail.com e-mail címen, a versenyszámok listáját, pedig ide kattintva értheted el.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]