Nyerj a BEAC-cal!

Nyárvégi nyereményjátékra invitál Téged a BEAC! Képben vagy az ELTE sportéletével? Legmélyebb álmodból felébresztve is meg tudod nevezni egyetemünk legfrissebb olimpiai érmes sportolóját? Jól informáltnak érzed magad az ELTE Sport7 programsorozatáról? Válaszolj helyesen az applikációban feltett kérdésekre, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! Kövesd a BEAC hivatalos Facebook oldalát, oszd meg a játékot minél több ismerősöddel és nyerjetek együtt!

Ha teljesen képben vagy a BEAC-cal, az ELTE-s sportélettel és egyetemünk sportolóival kapcsolatban, vegyél részt a BEAC múlt héten elrajtolt nyár végi nyereményjátékán! Még nem maradtál le semmiről, ha eddig nem kezdted el a játékot, hiszen egészen szeptember 29-ig van lehetőséged belevágni.

A BEAC tanévkezdő sportkampánya a rengeteg mozgás és jókedv mellett nyereményjátékot is tartogat az érdeklődők számára. A BEAC hivatalos Facebook oldalán található 10 kérdéses kvíz makulátlan kitöltésével a Nike és az ELTE Eötvös Kiadó felajánlásából értékes nyereményeket, valamint a BEAC Webshopjának termékeit nyerheted meg. A fődíj pedig nem más, mint az ELTE olimpikonjai (Csere Gáspár, Illés Fanni, Kapás Boglárka, Márton Anna, Récsei Rita, Srp Miklós, valamint Venyercsán Bence) által dedikált póló. Ha te is BEAC-os cuccokkal vagy akár „WE ARE HUNBELIEVABLE” feliratú pólóban szeretnél berobbanni a legelső szeptemberi edzésedre, akkor nincs más teendőd, csak játszani!

Ha nincs birtokodban minden helyes válasz a kérdésekre, ne csüggedj, a biztos válaszadásban nagy segítséget nyújt a megújult ELTE Sportkisokos, amely körbevezet benneteket egyetemünk szabadidő- és versenysport életében.

app_800_kevesszoveg2_ver4Tehát hogyan is kell bezsebelni a nyereményeket?

  1. Lájkold a BEAC Facebook oldalát
  2. Válaszolj helyesen a játékban feltett 10 kérdésre és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Pontosan mik is üthetik a markát a nyerteseknek?

  • Az ELTE riói olimpikonjai által dedikált, Scitec által gyártott „WE ARE HUNBELIEVABLE” póló
  • 45.000 Ft-os vásárlási utalvány a Nike felajánlásából
  • ELTE-s ajándékcsomagok az ELTE Eötvös Kiadó felajánlásából
  • Számos BEAC-os termék (sporttáska, hátizsák, melegítő, pólók, törölköző)

A játék időtartama: 2016. augusztus 18. – 2016. szeptember 29.

Sorsolás: 2016. szeptember 30.

Eredményhirdetés: 2016. szeptember 30. a BEAC Facebook oldalán, valamint a www.beac.hu oldalon

Vágjatok bele!

forrás: beac.hu

kép: facebook.com

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]