BEAC Gólyatábori Sportkampány 2016

Gólya vagy? Akkor neked még minden új az ELTE-n! Ezért is indul el a BEAC, az egyetem 118 éves sportegyesülete egy lelkes, fiatal csapattal, hogy bemutassák az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba.

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus közepe és szeptember eleje között összesen 7 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE-Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, Coca-Cola termékek, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

A BEAC Gólyatábori Sportkampány 2016-os állomásai:

augusztus 17. – GyógyMatek gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 28. – TáTK gólyatábor

augusztus 30. – BTK gólyatábor

szeptember 3. – PPK gólyatábor

szeptember 3. – TÓK gólyatábor

szeptember 9. – ÁJK Orientációs Napok

A kampány lezárása a szeptember 12-16.között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

forrás: beac.hu