ÉLŐ közvetítés a női futsal NBII bronzmeccséről (HTE – ELTE-BEAC)

A 2009-2010-es szezon óta lányaink először küzdhetnek felnőtt futsal bajnokságban az éremszerzésért. A Sajben Marcell vezette alakulat bő egy hete hazai pályán bizonyította, hogy a női NBII-es csapatunk megérdemli a bronzot, azonban a hajdúságiak elleni győzelem (3-2) még nem jelenti automatikusan a harmadik helyet számunkra. A visszavágóra május 29-én vasárnap 18 órakor kerül sor Hajdúböszörményben.

ÉÉÉÉS MEGVAN! Bronzérmes az ELTE-BEAC női NBII-es futsal csapata! Évek óta nem sikerült ilyen gyönyörű eredményt elérni a női csapatunk tekintetében, és ezúttal Sajben mester és alakulata bebizonyította, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.

Gratulálunk lányok, nagyot küzdöttetek, s ennek a küzdelemnek érem lett a vége. Sok sikert kíván az ELTE Online egész csapata a következő szezonhoz!

40. perc: Szabó a gólvonalról üti ki a labdát, majd a játékvezetők hármas sípszóval jelzik a találkozó végét.

39. perc: Beragadt a labda a kapunk elé, a HTE folyamatosan próbálja hálóba juttatni a labdát, de a védelmünk a meccs végére áthatolhatatlanná vált.

38. perc: Nyéki szólóját nem tudta gólra váltani.

35. perc: Kovács egyedül viszi a kapura a labdát, három védő előtte, de lövőcselként felnéz, mintha passzolna, és spiccel keményen a kapus mellett kapuba talál. (2-2) 

32. perc: Kókány lazán elhúzza jobbal az utolsó védő előtt a labdát, majd ballal védhetetlenül bebombázza a hosszúba. (2-1)

30. perc: Kovács Szilvi kétszer is közel kerül a hajdúságiak kapujához, de még mindig nem jutunk közelebb a bronzhoz.

28. perc: A hangulatot a HTE ultrái teszik még tüzesebbé, zeng a csarnok. Lányaink egyre több helyzetet alakítanak ki, s egy szögletvariációból Nyéki majdnem gólt szerez.

23. perc: Szilágyi beíveli a kapunk elé a labdát, melyet Torma szinte nullszögből a hosszúba helyez. (2-0)

22. perc: Torma tiszta passzát Mogyorósi vezeti tovább a kapunkra, de szerencsére pontatlan volt a lövés.

Félidő (1-0)

19. perc: Változatlan a helyzet, egymást érik a támadások és kontrák, de egyik csapat sem tud gólt szerezni.

15. perc: Czégény szándékosan buktatja Nyékit, sárga lapot kap.

14. perc: Parázs a hangulat a csarnokban, óriási a küzdelem, szabadulnak az indulatok – megszereztük az ötödik faultunkat.

12. perc: Egy jól végrehajtott szögletvariációt Kókány fejez be lövéssel, de Tóth az utolsó pillanatban odaér és kivédi.

11. perc: Labdabirtoklás tekintetében ugyanolyanok az erőviszonyok, mindkét brigád veszélyes a másik kapujára. Egy eladott labdát követően Szilágyi támadja a kapunkat, azonban Szabó bravúrosan hárítja a lövést.

8. perc: Tatai egy az egy ellen próbál a kapura törni, sikertelenül.

7. perc: Egy vendég faultot követően szabadrúgást ítélnek a játékvezetők, azonban a HTE a rúgás előtt ki is kéri a szünetet. Torma próbálta hálóba juttatni a labdát, de nem sikerült a formáció.

5. perc: Torma elhúzza a labdát Szabó mellett a hatoson belül és értékesíti a helyzetet. (1-0)

4. perc: Quirikó lövését hárítja Szabó. Mindkét csapat keresi még a helyét a pályán, azonban ehhez képest elég veszélyes helyzeteket sikerül kialakítaniuk..

2. perc: Egy elvesztett labdát Juhász maga elé terelt, majd passzolt Kókánynak, de a kapura veszélyes lövésből végül nem lett gól.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hajdúböszörményi TE

Kezdő: Tóth Renáta – Szilágyi Mariann, Czégény Zsuzsanna, Farkas Éva, Sipos Nikolett

Csere: Varga Linda (k), Quirikó Vivien, Pálóczi Krisztina, Nagy Mária, Bölömi Ibolya, Torma Lilla, Mogyorósi Zsuzsanna

Ezdő: Quirikó Vivien

ELTE-BEAC

Kezdő: Szabó Annamária – Juhász Adrienn, Baksai Éva, Kókány Regina, Vida Orsolya

Csere: Móczik Alexandra (k), Winternitz Katalin, Tatai Krisztina, Kovács Szilvia, Nyéki Eszter, Tihanyi Tímea, Béres Adrienn

Edző: Sajben Marcell

Gólszerzők: Kókány (32′), Kovács (35′)

 

Az első meccs közvetítését itt találhatjátok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]