Nyáron is nyeregben

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel lendülj formába a strandszezonra!

Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Íme néhány fontos információ a nyári spinning órákról.

A helyszín változatlanul az ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

elte-beac-cycling-2015-2016-2-nyár_orarend

Jelentkezni a cycling.beac@gmail.com címen május 13-ig tudtok. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8.30-16.30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A lefoglalt helyek befizetési határideje május 13, tehát a be nem fizetett foglalásokat ezután nem tudjuk fenntartani. Ezután is lehet csatlakozni, a fennmaradt szabad helyek az irodában kérhetőek.

A bérlet ára ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak és alumniknak 4200 Ft,külsősöknek 5700 Ft. Ez 6 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontokban. Ne feledjétek, hogy az edzések költségtérítését legkésőbb az első edzés előtt rendezni kell. Alacsony létszám esetén nem indítunk el csoportokat, de ebben az esetben erről értesítést küldünk. Az első edzés időpontja: 2016.05.23. Megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek.

Az edzésről további, folyamatosan frissülő információkat az ELTE BEAC Cycling Facebook-oldalán találhattok.

Jó tekerést!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]