Final Fourban az U17-es futsal csapatunk

Lányaink után a fiúk utánpótlás csapata is a legjobb négy közé jutott, a Béni Zoltán vezette együttes parádés játékkal örvendeztette meg a meccsekre kilátogató nézőket.

Az ELTE-BEAC Futsal NB2-es U17-es csapata is tovább vitte egyetemünk hírnevét a Final Fourba való kvalifikálásukkal. Az ország legpatinásabb csapatai küzdöttek meg, rajtunk kívül a győri ETO Futsal Club, az újbudai Kelen SC Futsal, illetve a Tolna-Mözsi Futsal SE játszott a továbbjutásért.

A fiúk az első meccset az ETO gárdája ellen játszották, eleinte kiegyenlített erőviszonyokkal. Az első félidő végén mindkét csapat gól nélkül vonult le a pályáról, ám a meccs második része nem várt fordulatot hozott: négy góllal magunk mögé utasítottuk a győrieket, akik az utolsó percekben még két találattal szépítettek az eredményen, azonban ez már nem változtatott a meccs kimenetelén.

A Kelen ellen már egy fokkal fordulatosabb párbajt vívtak a srácok, egy abszolút gólban gazdag mérkőzést láthattunk, azonban a hármas sípszót követően mégis ellenfelünk örülhetett.  A harmadik, házigazda elleni meccsen viszont nem volt kérdés a győzelem, a továbbjutáshoz muszáj volt sarokba szorítanunk a Tolna képviselőit. Fiaink meggyőző és magabiztos játékkal, több taktikai elemet is okosan alkalmazva hatszor találtak kapuba, s ezzel bejutottak a Final Fourba.

Gratulálunk fiúk!

HAJRÁ ELTE! HAJRÁ BEAC!

 

u17ff

ELTE-BEAC U17
Kezdőcsapat:
Somogyi Krisztián – Boros Roland, Lugosi Márk, Dajka Krisztofer, Diós Péter
Cserék:
Moller József, Csonka András, Kerékgyártó Zalán, Kerékgyártó Marcell, Östör Martin, Stégner Norbert, Borbély Gyula (kapus)

 

ELTE-BEAC – ETO Futsal Club 4-2
Gólszerzők: Östör (2), Lugosi, Kerékgyártó M.

Kelen SC Futsal – Elte-Beac Futsal 5-4

Gólszerzők: Boros (2), Kerékgyártó M., Östör

Tolna-Mözsi Futsal SE – ELTE-BEAC 0-6
Gólszerzők: Kerékgyártó Z. (3), Östör, Kerékgyártó M.

Vezetőedző: Béni Zoltán
Szakosztályvezető: Árendás Tamás

Az ELTE-BEAC Futsal Facebook oldalát itt találjátok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]