I. ELTE Online focikupa

Az ELTE Online csapata hagyományteremtő jelleggel szervezi meg első kispályás labdarúgó tornáját április 26-án, melyre a futball minden szerelmesét nagyon sok szeretettel várja.

Az eseménynek a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium műfüves pályája ad otthont, a tervek szerint a torna 8 csapat részvételével fog zajlani. A csapatokon belül maximum 8 ELTE-s hallgató nevezhető. Minden focizni vágyót buzdítunk, hogy verbuválódjatok csapatokba és jelentkezzetek mihamarabb az eonevezes@gmail.com e-mail címen a csapattagok névsorával és egy csapatnévvel együtt.

A mérkőzések futsal szabályok szerint, de 5-ös méretű labdával, futóórával, becsúszó szerelés tiltása és játékvezetői felügyelet mellett folynak majd.
Minden csapat köteles egységes szerelésről, valamint labdáról gondoskodni, mezszín egyezés esetén a szervezők megkülönböztető trikót biztosítanak.

A mérkőzések lebonyolítását tekintve a résztvevő csapatokat két 4-es csoportba sorsoljuk, ahol a körmérkőzések szabálya fog érvényesülni, melyek játékideje 15 perces lesz.
Miután kialakulnak a csoport helyezések, a két első és a két második keresztmérkőzést játszik egymással a döntőbe jutásért, ezt követi a bronzmeccs majd végül a finálé 2x10perces félidőkkel.

A nevezési díj 1500 forint/csapat, melynek befizetésére a helyszínen lesz lehetőségetek.

Az első három helyezettet oklevéllel, míg a győztest serleggel jutalmazzuk.

A torna aktuális híreit az alábbi linken tudjátok nyomon követni.

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]