A fiúknál nincs, a lányoknál három a pont

A héten mindkét felnőtt csapatunk pályára lépett az NBII-es bajnokságban, de amíg a lányok óriási fölénnyel nyertek, férfi csapatunk pont nélkül hagyta el a játékteret.

Október 12-én, hétfőn a Ferencváros futsal csapata ellen lépett parkettre a BEAC legénysége. A mérkőzés előtt is világosak voltak az erőviszonyok: a Fradi anyagi lehetőségeit maximálisan kihasználva a nyári szünetben jócskán megerősítette keretét, így a zöldek számítottak a meccs esélyeseinek. Ennek ellenére az ELTE-s srácok bravúrra készültek, szerették volna a Fradit és a nézőket is meglepni. Sajnos a sok erőfeszítés csak szoros félidei eredményre volt elég, ekkor 2-0-t mutatott a kijelző. A fordulás után Kénoszt mester az egyenlítés reményében küldte fel játékosait a pályára, és bár voltak lehetőségei a BEAC-nak, de ahogy fogytak a percek egyre jobban kijött a Fradi fölénye, a szépítő gólra is csak az utolsó pillanatban futotta az ELTE-től. A vége így sima, 6-1-es Fradi győzelem lett, amely a sajnos hűen tükrözi a két csapat közti különbséget.

 

FRADI FUTSAL-FISCHER KLÍMA – ELTE BEAC 6:1

FRADI FUTSAL: Borsi, Sivák, Fehér, Karacs, Birinyi, Kulik, Pál, Andorka, Balán, Laucsek, Szabó, Kozák

Edző: Lengyel Béla, Matos Felipe

ELTE BEAC: Sajben, Kinde, Péntek, Benedek, Árendás, Váczi, Gallatz, Káplár, Jung, Breuer, Demeter, Nagy Zs., Nagy Sz., Gáspár

Edző: Kénoszt Ferenc

Gsz.: Birinyi (2), Kozák (2), Fehér, Pál ill. Péntek

 

A férfi csapatnál sokkal jobb eredménnyel zárt női csapatunk. Csütörtök este, hazai környezetben a Bogdánfy úti csarnokban fogadták a Pécsi Tudományegyetem csapatát. Ahogy a fiúk ellen a Fradi, most úgy volt a meccs esélyese az ELTE. A papírformának megfelelően, számítani lehetett a fölényre, talán a győzelemre is. Ennek szellemében léptek pályára a hölgyek, és ennek eredményeképpen már a félidőben 4-0 volt az állás nekünk. A második félidőre még jobban kijött a két csapat közti különbség, így végül ellentmondást nem tűrő 10-0 lett a végeredmény.

 

ELTE BEAC: Móczik, Hajdú, Winternitz A., Winternitz K., Pfundert, Juhász, Gladity, Kovács, Tihanyi, Nyéki, Kövecses, Demeter, Horváth, Ferencz

Edző: Sajben Marcell

PTE: Hógli, Müller, Kutnyánszki, Kett, Deák, Csiby, Deli

Edző: Reisz

Gsz.: Nyéki, Gladity, Winternitz A., Winternitz K., Kovács (2), Horváth, Ferencz (2), Tihanyi

 

A következő hét programja: Október 19-én, hétfőn 20.00-tól a BEAC-on fogadja férfi csapatunk a tavalyi Fehérvár Futsalból újjáalakuló, móri illetőségű Alba Regia Futsalt, majd 24-én, szombaton a lányok is hazai pályán játszanak, 19.15-től az AC Villám Geobusz ellen.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]