Február 9-től ismét a sporté a főszerep!

A szorgalmi időszak kezdetével 2015-ben is alaposan felpezsdül az ELTE sportélete… Mozgásra fel!

A szorgalmi időszak kezdetével az ELTE sportpályái is megtelnek élettel. Egyetemünk hallgatói az általános testnevelés színes palettájába tartozó több mint harminc sportágból, és az ELTE EHÖK sportösztöndíjasai, a BEAC szakosztályai által közösen szervezett edzések garmadájából választhatnak. Sőt, január közepétől az ELTE-BEAC ELTE-s oktatói által vezetett órákon lehetőségetek nyílik a Tüskecsarnok XXI. századi létesítményeiben mozogni.

ELTE_aerobikAz ELTE sportkínálatából a hölgyek számára kiemelten hasznos lehet az ELTE Aerobik csapatának kínálata. Zumba, pilates, dinamikus jóga, kardio, zsírégető, alakformáló, jazz tánc és hastánc választható, az Izabella utcai tornateremtől egészen a KCSSK kollégiumig – több mint hét helyszínen. Ezzel kapcsolatosan minden információ megtalálható az ELTE Aerobik honlapján és az ELTE Aerobik FB csoportjában.

Az ELTE-s fiúk számára pedig a futó és kocogó edzések, a kispályás labdarúgó bajnokság, funkcionális edzések, TRX, kettlebell, spinning, küzdősportok, konditerem és számos labdás csapatsport nyújt vonzó sportolási lehetőséget az ELTE sportpályáin.

A sportolási lehetőségekről bővebb tájékoztatást a www.beac.hu oldalon, valamint az ELTE Sportiroda által elkészített Sportkisokosban, valamint természetesen itt, az ELTE Online-on találhattok!

Ezen kívül a tavaszi félév számos, egynapos sportprogramot is tartogat. A kollégiumi és kari sportnapok szezonja március és április, amikor a KUK Sportnap és a BN Sportnap várja a budai és pesti kollégistákat. Az ELTE szinte minden kara szervez sportnapokat, amelyek során kiváló lehetőség nyílik az Egyetem sportközösségéhez csatlakozni. Idén sem maradhat el a legnagyobb budapesti egyetemi futógála, a májusi 5vös5km és a Budai-hegyek vadregényes Sárga-túrája. Márciusban pedig ismét az egész Kárpát-medence az ELTE-re figyel, mivel immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a KEK futsaltorna.

Csatlakozz te is az ELTE négyezer sportolójához!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]