Hogyan kezeld a vizsgastresszt? ELTE-BEAC Masszázzsal!

Itt a vizsgaidőszak, amiről sok dolog jut egy hallgató eszébe: könyvtárazás, határidő, pontosság, kialvatlanság, jegyzetgyűjtés, jegyzetosztás, stressz. Miért nem inkább egy jó masszázs?

A fizikailag és szellemileg is fáradt tanulók sok módszert kipróbáltak már a feszültség enyhítésére, ezek leggyakrabban a következők: kávé, 2 óra alvás csak a rend kedvéért, kávé, egy kiadós sírás és fogak csikorgatása, kávé, harag kitöltése mindenen és mindenkin aki csak szembejön, mindez persze meglocsolva egy kis kávéval. Pedig sok, ezeknél jóval hatásosabb módszer létezik a relaxációra.

Semmi mást nem kell tenned; csak ellazulva feküdni egy puha ágyon, és a kedvenc zenéidet hallgatni (ha el nem alszol közben), miközben kellemes illat lengi be az egész szobát. A testi-lelki megújulás garantált, ahogy az is, hogy a nap hátralevő részére minden gondod-bajod elszáll.

Ráadásul az egyedi igényekre szabott masszázsszolgáltatás napjainkban már nem úri luxus, hanem teljesen bevett, elfogadott és népszerű időtöltés. Egy egészséges embernek és szabadidő sportolónak erősen ajánlott minimum havonta egyszer, a versenyszerűen sportolóknak pedig kötelező akár havonta több alkalommal is, ha komolyabb eredményeket akarnak elérni rövid- vagy hosszú távon.

Ha megtetszett az ötlet, akkor Kohajda József a Te embered. Az okleveles svédmasszőr, gyógymasszőr gyakornok, jelenleg a Nemzetközi Masszázsakadémia diákja vár téged az ELTE-BEAC Sporttelepén, aki folyamatosan képzi magát tovább sportmasszőri és fizioterápiai irányba, így készen áll arra, hogy mindenben a rendelkezésedre álljon.

További információkat alább olvashattok:

ELTE-s hallgatóknak 12 % kedvezménnyel, szakosztályoknak pedig egyedi árajánlatokkal!

Az ár függ a kezelés fajtájától (pl. teljes- vagy részmasszázs), időtartamától (30, 45, 60 perc), az alkalmak számától, illetve a csapat létszámától (minimum 4 fő)!

Egyeztetni azonban minden esetben szükséges az alábbi elérhetőségeken:

telefon: +36 (30) 860-46-96

email: beacmasszazs@gmail.com

Facebook-os, friss infókért pedig kattints IDE!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]