Nyerj Te is az 5vös 5km-rel!

A futás élménye mellett most BEAC-os tárgynyereményekkel vagy egy kondibérlettel gazdagodhatsz a csütörtöki futóverseny kapcsán.

Ahogy arról már biztosan magad is értesültél, szeptember 25-én, csütörtökön délután 5 óra 5 perctől ismét elrajtol az ELTE legendás futóversenye, az 5vös 5km. Az immár huszonhetedik alkalommal megrendezett esemény ezúttal több izgalmas meglepetést is tartogat a sportolás élménye mellett.

Az ELTE Online Facebook oldalán található 5vös 5km-es plakát megosztói között kisorsolunk egy BEAC-os bögrét, egy BEAC-os pólót valamint egy BEAC-os hátizsákot. A nyereményjáték szeptember 21-én 12:00-től szeptember 25-én 12:00-ig tart. A három szerencsés nyertest a játék lezárta után sorsoljuk ki.

És ez még nem minden: szintén az ELTE Online Facebook oldalán közzéteszünk egy humoros képet az idén májusi 5vös 5km-ről. A feladat: címet adni a képnek. A legötletesebb kommentelő egy kondibérlettel gazdagodik, az ELTE-BEAC jóvoltából! A játék ideje: szeptember 21-én 12:00-tól szeptember 25-én 12:00-ig.

A felajánlásokat köszönjük az ELTE-BEAC csapatának!

Nevezés és további információk a versenyről az 5vös 5km hivatalos oldalán.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]