Tekerjünk együtt kreditért éjszaka is!

Újabb ínyencséggel bővült az ELTE általános testnevelés kurzusainak listája! Az őszi szemeszterben esti bringázással kapcsolhatod össze a kellemest a hasznossal! Fedezd fel sportolva Budapestet – és igen: mindezért most még kredit is jár!

Időutazás, borkultúra… Egy-egy azon fantáziát megmozgató kurzusokból, amelyekbe egyetemi tanulmányaitok során belekóstolhattok. Szeptembertől egy újabb ínyencséggel bővült a lista. Nemrégiben az ELTE-s kerékpárosok egy része úgy döntött, hogy este bringázik. A cél csak az együtt tekerés öröme, a kikapcsolódás, megismerni a városrészeket és jól érezni magunkat. 2014 szeptemberétől kreditért is, keresd VTN kóddal a Neptunban!

A kurzus teljesítése legalább 8 alkalommal való megjelenéshez kötött, amik a naptárból kerülhetnek ki, illetve lehetőségetek van az ELTE-BEAC Polythlon edzéseiből is abszolválni alkalmakat.

nájtbájkAz esti bringázás sok szempontból igen csalogató. Kicsi a forgalom, nincs füst, szép az idő és persze a feeling sem utolsó. Péntek 21 órás gyülekezővel minden héten vagy második héten belevetheted magad a városba, egyébként Budapest éjszaka sem nevezhető kihaltnak. Eszméletlen jó érzés a forgalommentes 4 sávos utakon bringázni! Minden alkalommal tervezett útvonalon megy a bringázás, amiben szerepel többek között a Csepel-sziget, a Budai Vár és a Hősök tere is.

Kiknek ajánljuk? Fiúknak, lányoknak, kezdőknek, haladóknak, ELTE-seknek és külsősöknek egyaránt! Ha tudsz kerékpározni, imádod a kivilágított várost és csábít a Night Bike, akkor jelentkezz! Ha nincs kerékpárod, az sem feltétlen probléma, a jelzett kurzust felvevőknek biztosítanak kölcsön kerékpárt is.

A KRESZ szabályait betartva közlekednek, ha a forgalom miatt szétszakadna a csapat, mindig bevárják a végét. Kellemes tempót diktálnak, országútival, egysebivel vagy montival is szívesen látnak.

Gyere, csatlakozz az ELTE-BEAC Polythlon Klubhoz vagy 2014 szeptemberétől kreditért is tekerhetsz, a Night Bike kurzust VTN kóddal találod a Neptunban.

Mit hozzak magammal (kötelező felszerelés)?

Feltétlen hozz magaddal egy pár villogót vagy lámpát! Erről kölcsön bringa esetén is neked kell gondoskodnod. Egy egyszerű, szilikon pántos villogó-pár minden kerékpárboltban kapható már 1-2 ezer forintért.

– Mindenképpen egy tartalék belsőt, olyat, ami a saját bringádhoz jó.
– Igazolványt.
– Telefont.

Ajánlott cucc (ízlés szerint):

* Fejvédő.
* Kulacs.
* Az időjárásnak megfelelő (réteges) öltözék.
* Szalagot a nadrágodra. Ha bő, hosszú szárú nadrágban jössz.
* Átlátszó lencsés szemüveg.
* Bringás kesztyű.
* Valami harapnivaló.

Keresd bizalommal:

Őszi Krisztián, oszikr@gmail.com, +36 70 381 0649
Facebook: facebook.com/elteker
Honlap: polythlon.elte.hu

Találkozunk péntek 21 órakor az ELTE-BEAC sporttelepen!