Több százan mozogtak együtt a TÓK Sportnapon

Április 9-én az ELTE Tanító és Óvóképző kara is megmozdult. A TÓK HÖK és az ELTE-BEAC által szervezett sportnapot igen nagy érdeklődés övezte…

Az ELTE Tanító és Óvóképző karán, a TÓK Hallgatói Önkormányzat és az ELTE-BEAC közös szervezésében április 9-én, szerdán a kari napok keretén belül került megrendezésre a sportnap.

A Kiss János altábornagy utcai épületben reggeltől egészen késő délutánig számos sportolási lehetőséget próbálhattak ki a kar hallgatói. Az ELTE-BEAC szervezésében a legnépszerűbb, női sportágak kipróbálására volt lehetőség. A napot Pulay Szilvia, ELTE-BEAC aerobik oktató bemelegítésével közösen kezdték a résztvevők. A nap folyamán több spinning és TRX edzésből is választhattak a sportolók. Az ELTE-re járó női hallgatók körében az aerobik, spinning a legnépszerűbb  sportág, így minden edzést, bemutatót maximális létszám és nagy érdeklődés övezte.

Mindezek mellett foci, röplabda bajnokság is zajlott a TÓK HÖK szervezésében ill. zumba, rúdfitnesz és több érdekes, újdonságnak számító sportág is felvonult a nap folyamán.

A TÓK Sportnap, a MEFS és a HÖOK által szervezett Sportpont Program egyik állomása volt, amin a regisztráló hallgatók pontokat gyűjthetnek, melyeket a www.sportpont.hu oldalon található módon ajándékokra válthatnak. A Sportpont program célja, hogy a szabadidősportot, az egyetemi sportolási lehetőségeket népszerűsítse és a MEFS Szabadidősport pályázaton keresztül támogassa a sportszervezést.

(Forrás: beac.hu)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]