Hagyományteremtő eseményt hirdet az ELTE a MOB együttműködésében

A MOB és a MEFS szakmai együttműködésében az ELTE SPORT Kft. jóvoltából a Bogdánfy utcai sportlétesítményekben április 27-én első alkalommal kerül megrendezésre az I. ELTE-Egyetemi Dolgozói Foci és Kosárlabda Kupa.

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar és a Budapesti Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség szakmai együttműködésében hagyományteremtő sporteseményt indít útjára az ELTE SPORT Kft. A Bogdánfy utcai sportlétesítményekben április 27-én rendezik az I. ELTE – Egyetemi Dolgozói Foci és Kosárlabda Kupát, melynek célja a dolgozók megmozgatása mellett az egyetemek és főiskolák közötti együttműködés sporton keresztül történő erősítése.

 A torna fővédnöke dr. Mezey Barna, az ELTE rektora; védnökei dr. Bartha Csaba a MOB sportigazgató-helyettese, dr. Kiss Ádám a MEFS elnöke és dr. Karácsony András, az ELTE rektor–helyettese, a BEAC elnöke.

Az esemény időpontja: 2014. április 27. vasárnap. Kezdés 9:40 óra

A versenyek helyszínei: Bogdánfy utca 10/A műfüves pályák és Bogdánfy utca 10/B sportcsarnok
A nevezési határidő: 2014. április 18.

Egy intézmény (egy intézményen belül több kar is nevezhet) több csapatot is indíthat, de egy sportág küzdelmeibe csak egy csapat nevezhet. A nevezések elfogadása időrendi sorendben történik, a foci kupára maximálisan 10 csapat, a kosárlabda kupára 15 csapat nevezését fogadják el a szervezők.

Bővebb információk a kupáról, valamint a versenykiírás, a versenyszabályzat és a nevezési lap megtalálható az ELTE SPORT Kft. weboldalán, ahol a Kft. által biztosított szabadtéri, fedett és „vizes” sportolási lehetőségekről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

(eltesport.hu)

(Fotó: Simó Szabolcs)