Spinning – akár esik, akár fúj

Ha a vizsgaidőszakban sem akarsz lemondani a mozgás öröméről, a spinninget Neked találták ki. A népszerű edzésformára való előjelentkezés november 28-án indul.

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy-egy évszakbérlet 10 alkalomra jogosít fel Titeket, a szezon elején kiválasztott időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt kell rendezni.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Jelentkezés:

Az előjelentkezési időszak: november 28. – december 6. Ebben az időszakban e-mailben foglalhattok időpontot magatoknak. Az időszakban lefoglalt helyek befizetési határideje december 6. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 9-17 óra között az irodában (I. lépcsőház, II. emelet), illetve irodaidőn kívül december 2. – december 5. között 18, 19 és 20 órakor a terem előtt Őszi Krisztiánnál.

December 6-a után nincs előjelentkezés, a nem megvásárolt foglalás elvesznek, a fennmaradó szabad helyek december 6-a után az irodában vásárolhatóak meg.

Előjelentkezés:

Őszi Krisztiánnál az alábbi e-mail címen (névvel és Nepun kóddal): cycling.beac@gmail.com

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak és Alumniknak 6000 Ft/évszak (Neptun kóddal)külsősöknek 9000 Ft/évszak. Ez 10 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontban.

Figyelem! Az időpont indulásához minimum 8 fő jelentkezése szükséges! Az első edzés 2013.12.16-a, hétfő

Várunk Titeket! Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős: Őszi Krisztián (tel.: 0670/381-06-49; e-mail: cycling.beac@gmail.com)

Kövessd az ezzel kapcsolatos Facebook oldalt, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről: ELTE-BEAC Cycling

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]