Rajtol a Bölcsész Bajnokság!

Két ligában közel 30 csapat 350 aranylábú játékosa méri össze tudását hétről hétre a világ egyik legmennyeibb fociligájában.

Akár a füleden táncoltatod a labdát, és a bajnoki címért hajtanál, akár műkedvelő szinten, a játék öröméért kergetnéd a lasztit, vagy csak le szeretnél gurítani 1-2 sört a megterhelő hét után a karon megismert barátaiddal , mindenképpen megtalálod a számításaidat a Bogdánfy utca 10/A cím alatt található 2 műfüves pályával rendelkező kulturált körülményeket biztosító sporttelepen. A bajnokság presztízsét és hagyományait mutatja, hogy a számtalan hallgató mellett számos professzor is felhúzza a csukát, illetve vannak ’véndiákokból’ álló csapatok is, akik közel 15 éve emelik a bajnokság színvonalát.

Egy szerethető bajnokságról van szó tehát, hosszú hagyományokkal, ahol az ellenfelek is ismerik és tisztelik egymást. Nem ritkák a testvércsapatok, vagy a hosszú éveken át rivalizáló csapatok, akiknek derbijeire mindenki megkülönböztetett figyelemmel készül.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál frissen megismert barátaiddal, vagy esetleg már van is alakulóban csapatod, jelentkezz bátran! A nevezési határidő szeptember 11. szerda. A nevezési lapot az www.eltefoci.hu oldalról lehet letölteni. A lapot a nevezési díjjal együtt (20.000 Ft) kell leadni az ELTE BTK HÖK irodájában, egy, a szervező (Szongoth Mátyás) és a csapat nevével ellátott borítékban.

Kalandra fel!

Elérhetőségek

Szervező neve: Szongoth Mátyás

Telefonszáma: +3630/2781196

E-mail cím: bolcseszfoci@gmail.com és sz.matyasss@gmail.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]