Nyáron se maradtok sport nélkül

Az EFOTT és a Campus Fesztivál a zene mellett idén a sportban is az élen jár. A fővárosban maradó diákokat a BEAC sporttelepe és a Dohány utcai Astoria Fitness várja igen kedvező feltételekkel…

Kedves sportszerető fiatalok, ha esetleg elcsüggedtetek volna, hogy a nyári időszak közeledtével kielégítetlen marad mozgás iránti vágyatok – jó hírünk van: az egyetemi sportélet a legmelegebb évszakban sem áll meg!

Idén a nagyobb zenei fesztiválokon a testmozgás is előtérbe kerül, így érdemes lesz ellátogatni például a június 25-30-ig Zánkán megrendezésre kerülő EFOTT-ra. A Balaton északi partján a SportPont Program jóvoltából érdekesebbnél érdekesebb sportágak sorát próbálhatjátok ki, ráadásul a strandröplabda, strandkézilabda, rögbi és sárkányhajó MEFOB döntőit is itt rendezik majd!

Július 17-18-án Debrecenben a Campus Olimpián mérhetik össze egymással az erejüket a vállalkozó szellemű csapatok kispályás fociban, kosárlabdában és strandröplabdában. Ám nem csak ezért lesz érdemes a Cívisvárosba utazni: az immár komoly hagyományra visszatekintő sportesemény ugyanis a résztvevő egyetemisták számára az idei esztendőben is ingyenes hetijegyet biztosít a szintén július 17-én rajtoló Campus Fesztiválra.

Aki valamilyen okból kifolyólag nem tud eljutni ezekre a fesztiválokra, de a kánikulai napokban is szívesen kinyújtóztatná elgémberedett végtagjait, annak irány a Bogdánfy út! Az ELTE-BEAC sporttelepén ugyanis nyáron is találhatsz elfoglaltságot, mert bár a tanév során megszokott szakosztályi edzések ilyenkor javarészt szünetelnek, a teniszpálya vagy éppen a konditerem az ELTE Sport Kft-nak köszönhetően folyamatosan bérelhető, használható.

A BEAC-on emellett természetesen a Nyári Focibajnokság is zajlik majd, ennek aktuális eredményei megtalálhatóak lesznek az ELTE Online-on.

Végezetül pedig szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy rendkívül kedvező lehetőséget: a Dohány utcai Astoria Fitness edzőtermében a diákok most négy- és nyolcalkalmas, illetve havi és éves bérletet vásárolhatnak igen jutányos áron! További információkat az akcióval kapcsolatban ide kattintva találhattok!

Sportolási lehetőségekben tehát nyáron sem lesz hiány, éljetek velük!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]