Jön a KEK 2013-ban is!

2013. március 22-23-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kárpár-medencei Egyetemek Kupája!

2013. március 22-23-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesten a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája! A nagyszabású eseménysorozat magyarországi állomásának ezúttal is az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnoka ad otthont, és az elmúlt esztendők hagyományainak megfelelően most is igazi programdömping várja majd a helyszínre kilátogató érdeklődőket!

A fő attrakció természetesen idén sem lehet más, mint a futsalcsapatok tornája, melyen összesen 16 „anyaországbeli” és határon túli magyar egyetem együttese méri össze tudását. Ha az eddigi kupákra gondolunk, akkor a minőség garantáltnak tekinthető, sőt a nevezők listáját látva az idén minden eddiginél színvonalasabb meccsekre van kilátás!

Kevésbé futballfanatikus rajongóink kedvéért eláruljuk, Nekik is érdemes lesz kilátogatni az ELTE sporttelepére. A nívós futsalmérkőzések mellett idén is lesz röplabda, cheerleading, dance aerobik és minden, mi szem-szájnak ingere! Mindezeken túl péntek este a résztvevőket és a nézőket is várja a fergeteges – és a magyar-román vb-selejtező megtekintésével egybekötött – KEK-buli, Budapest szívében, az Iskola nevű szórakozóhelyen.

A programok mellett a legfontosabbról sem szabad megfeledkeznünk: jól tudjuk, a játék, a sport szeretete bármilyen határt képes áthidalni, így a KEK a kárpát-medencei magyarság feltörekvő értelmisége számára egy olyan kiemelkedően fontos esemény, ahol újra egymásra találhatnak a történelem viharai által egymástól messze elsodort nemzettársak.

Látogass ki hát Te is erre az egyedülálló rendezvénysorozatra! Sportoljunk együtt, legyünk együtt!

A részletes programért kattints ide!

További információk: kek.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]