Legyél az f21.hu gyakornoka!

A magyar kulturális médiában nem ritka, hogy egyes weblapok gyakornoki programot hirdetnek: így tesz most az f21.hu portál is.

Az f21.hu szerkesztősége olyan fiatalok jelentkezését várja szerkesztői gyakornoknak, akiket érdekel a kultúra és a művészetek világa. A weboldal immár negyedik éve foglalkozik irodalommal, színházzal, filmekkel, fényképekkel, illetve hagyományos újságírói tevékenységekkel, interjúkkal, riportokkal, hírekkel.

A gyakornokok a sikeres felvételi után részt vesznek a szerkesztőség munkájában, megismerkednek a WordPress szerkesztői felülettel, majd készségszinten használják azt. Tapasztalatot gyűjtenek az online újság körüli mindennapos teendőkből, hozzáférést kapnak az f21.hu különböző felületeihez, ötleteikkel, észrevételeikkel segítik a szerkesztők és rovatvezetők munkáját. Tudást szereznek a rendezvényszervezés világából is, hiszen az f21.hu minden évben megtartja nyár végi minifesztiválját, a Nyolc Ág Művésztábort, amely körül szintén sok a teendő.

A gyakornokok rövidhíreket írnak-szerkesztenek, állandó publikálási felületet kapnak, illetve rendelkezésükre áll az f21.hu teljes kapcsolatrendszere, hogy saját előmenetelüket is sikerrel egyengessék. A részletes elvárásokról a felvételi folyamat végén, személyre szabottan állapodnak meg a felek, de alapvető a jó íráskészség és helyesírás. A tevékenység hetente öt órát vesz igénybe, pénzbeli fizetés nem jár érte, ám a fentebb taglalt előnyök mindegyikét élvezhetik a gyakornokok.

A jelentkezőknek egy rövid önéletrajzot, elérhetőségeket, motivációs levelet és referencialistát (vagy két próbaírást) kell küldeniük az f21.szerkesztoseg@gmail.com címre. A gyakornoki programban két főt tud fogadni az f21.hu.

A jelentkezési határidő március 5-e, a gyakornoki program pedig március 15-től augusztus 15-ig tart. További információ a fenti email címen vagy a +36306433700-as telefonszámon kérhető.

További információkat az f21.hu-ról itt találsz.

 

Szöveg és kép forrása: f21.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]