Felvételt hirdet az Illyés Sándor Szakkollégium!

Augusztus 15-ig várják minden PPK-s, TÓK-os és BGGyK-s hallgató jelentkezését.

A sikeres felvételivel megnyílt a kapu egy új közösség felé. Az ELTE az ország első számú tudomány-, és kutatóegyetemeként azonban egy szakmai közösséget is jelent egyben.

Az Illyés Sándor Szakkollégium idén is felvételt hirdet a BGGyK, TÓK, PPK hallgatói számára. Ha szívesen lennél egy lelkes és inspiratív csapat tagja, akkor ne habozz, augusztus 15. éjfélig küldd el a ”felveteli [kukac] isszakkollegium [pont] hu” email címre- Páska Andrea HR elnök részére címezve- önéletrajzodat, motivációs leveledet és egy maximum 10 oldalas szakmai-tudományos írásműt/gyakorlati projekt beszámolót. A következő fordulóba bekerülésről várhatóan augusztus 20-án kapsz információt.

És hogy mi is vár rád szakkolisként? Egy interdiszciplináris közösség tagja lehetsz, ahol a pezsgő közösségi élet mellett szakmai támogatást is kapsz a tanulmányaidhoz.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az Illyés Sándor Szakkollégium, tudj meg még többet a nyári felvételiről itt. A szakkolis mindennapokról pedig korábbi cikkünkben írtunk.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]