TechShow kiállítói pályázat

A Mobilitás és Multimédia Klaszter ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Innovációs TechShow-t.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter 2013. június 11-én rendezi meg ötödik alkalommal a Magyar Innovációs TechShow-t, angol rövidítésével HITS-et. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már demózható eredményeinek felvonultatása a szakmai és laikus közönség előtt. A hivatalos versenyfelhívás az esemény honlapján (http://techshow.mmklaszter.com/) található, a nevezési űrlap ugyanitt tölthető le. A tavalyi TechShow-ról itt található bővebb információ.

A kiállítók közötti verseny fődíja egy 20 perces négyszemközti Skype beszélgetés a Szilícium-völgyi startup szcéna egyik igazi szupersztárjával: Alexis Ohanian-nal (Reddit, Hipmunk), Naval Ravikand-dal (Angel List, Venture Hacks), Eric Ries-szel (The Lean Startup, IMVU) vagy Mark Suster-rel (GRP partners, This Week In Venture Capital). A 20 perc tetszőlegesen felhasználható akár konzultáció, akár pitch céljára.

Az idei TechShow különlegessége továbbá, hogy az esemény egyben a Design Terminal és a FreeDee Printing Solutions által szervezett több napos 3D Printing Show szakmai nyitónapja lesz, illetve a Magyar Innovációs Szövetség éves Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyének zárórendezvényének második napjával is összekapcsolódik. Emellett a helyszín tőszomszédságában egyidőben zajlik majd a világ legrangosabb mérnök-konferenciájaként számon tartott IEEE ICC, amelynek résztvevőire előadóként és látogatóként is számítanak eseményükön a TechShow szervezők.

Kép: bevezetem.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]