Jössz Te még az én utcámba!

A Kazinczy utcába, a “Kazinczy esték – a tudomány és kultúra utcájában” ismeretterjesztő programsorozat következő előadására.

Az ELTE PPK és a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata a „Kultúra utcája” projekt keretében 2012 februárja óta szervez előadásokat. Ezen előadások célja, hogy az ELTE kutatóegyetemi TÁMOP  „Az élethosszig tartó tanulás társadalmi folyamatai és biopszichoszociális háttere” című projektben megvalósuló kutatási eredményeket bemutassa az érdeklődők számára.

A rendszertelen időközönként megrendezésre kerülő előadásokról az ELTE PPK honlapján találunk bővebb információt. A részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők ezt online módon megtehetik a kommunikacio@ppk.elte.hu e-mail címen. És érdemes is megtenniük, hiszen december 4-én, 17:30-kor újra Kazinczy–est! Ezúttal dr. Ollé János tart interaktív előadást „Virtuális környezet, virtuális oktatás” címen, melynek részletes programja szintén megtekinthető a honlapon. Mindenkinek ott a helye (nem virtuálisan)!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]