„Egyetemközi” koncert november 23-a csütörtök estére

Légy részese a művészeti összekapcsolódásnak, melyet a Corvinus Művészeti Akadémia szervez. Csütörtök esti koncertjükön fellép saját zenekaruk, az Összhangzat, illetve a Marble Mist. A koncert célja, hogy a kultúra és a művészet jegyében az egyetemek összekapcsolódjanak, és közös teret teremtsenek.

A Corvinus Művészeti Akadémia egy fiatal diákszervezet, amelynek célja becsempészni a művészetet a közgazdászok életébe. Folyamatosan rendeznek programokat, kerekasztal-beszélgetéseket és koncerteket. Szinte az összes művészeti irányzatnak teret adnak, hogy így megteremtsék a kapcsolatot egymás között. De talán a legfontosabb céljuk, hogy az egyetemeket is összekössék a művészet jegyében – hiszen egy orvos és egy közgazdász vagy egy jogász és egy bölcsész igenis tud közös teret kialakítani a művészet dimenziójában. Szóval ők az egyetemek közötti hasonlóságot, nem pedig a különbséget hangsúlyozzák.

Az első olyan programjuk, amely tényleg „egyetemközi” lehet, az a csütörtöki Összhangzat x Marble Mist koncert. Az Összhangzat egy, az Akadémián belül alapított, időközben bővülő zenekar. A tizenegy tagú banda főleg indie-, pop- és rockfeldolgozásokkal készül nektek. A Marble Mist nem CMA-s zenekar, csak szorosan kötődik a szövetkezet életéhez. A banda indie-reverb-rock zenekar, első lemezüket, az Eternal-t októberben adták ki. Zenéjük egyszerre energikus és megnyugtató, minden dalban vibrál a hangok érzékeny összhangja és valamilyen nosztalgikus érzés.

Tehát ha csütörtök estére nincs semmi dolgod, látogass el a TRIP-be, legyél „egyetemközi”, kapcsolódj be a kulturális fúzióba, koncertezz egy jót az Összhangzat és a Marble Mist őszi esték hangulatát idéző, andalító zenéjére.

Kiemelt kép és az esemény: CMA Összhangzat koncert x Marble Mist Eternal EP Premier Facebook

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]