Tudd meg, miben vagy bajnok!

A Millenáris kínálatában ezúttal a sporté lesz a főszerep: a “The Champion” című interaktív expo 2017. január 13-tól április közepéig várja az érdeklődőket.

Jövő januárban nyitja meg kapuit a világ első – nem mellesleg magyar fejlesztésű – interaktív sportkiállítása, mely a budapesti debütálást követően világ körüli turnéra indul. A kiállítás majdnem 3,5 kosárpályányi területén több sportjáték és teszt várja a kilátogatókat 9 játékállomáson. A sportágak történetétől a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig megismerkedhetünk több ezer adattal és érdekességgel.

A látogatók a különböző sportágak kipróbálásán túl több mint 10 féle sportban játékos formában felmérhetik képességeinket, így a kiállítás egyben sportágválasztónak is alkalmas mind gyermekeknek, mind felnőtteknek. A vizualitás is nagy szerepet kapott a rendhagyó eseményen: az extra nagy felbontású képek és videók sosem látott perspektívából mutatják be a kedvenc sportágainkat, a szuperlassított videófelvételeken pedig megcsodálhatjuk a legkiválóbb bajnokok mozgását. A lélegzetelállító felvételek több, mint két teniszpályányi(!) területere vetítve nyújtanak gigantikus vizuális élményt.

“Egyrészt nagyon látványos, a XXI. század követelményeinek megfelelő élményt tud adni a látogatóinak, és oktató jellege is van, amivel tanulhatnak, kaphatnak olyan pluszokat a látogatók, amit a kiállítás nélkül esetleg nem kaptak volna meg” – nyilatkozta röviden Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó.

A kiállítást népszerűsítő kampányvideóban többek között találkozhatunk a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tiborral, az olimpiai-, világ, és európabajnok Kovács Katalinnal vagy a profi ökölvívó világbajnok Erdei Zsolttal.

Kiállítás helye: Millenáris D épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u.

Kiállítás ideje: 2017. január 13–április 13.
Nyitvatartás: Minden nap: 1000-2000

Jegyárak: 

FELNŐTT – hétfő: 2600 Ft / kedd–péntek: 2900 Ft / hétvége: 3600 Ft

DIÁK – hétfő: 2000 Ft / kedd–péntek: 2300 Ft / hétvége: 2900 Ft

Forrás, képek: thechampion.hu
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]