Mire számítsunk a második napon?

Tovább folytatódik a buli, tegnap csak bemelegítettünk! Mit tartogat Nekünk a mai nap? Akár a Bölcsész Napokat választod, akár a Lágymányosi Eötvös Napokat, mindenképp lesz lehetőségeket a szórakozásra.

A Bölcsész Napokon 15:30-tól egy kerekasztal beszélgetésen vehettek részt. A téma A migráció kérdései, a résztvevők pedig Dezső Tamás (a BTK leköszönt dékánja, ELTE Migrációkutató Intézet megbízott vezetője), Orbán Balázs (Századvég Migrációkutató Intézet igazgatója), Simon Ernő (ENSZ Menekültügyi Főbiztosság Közép-Európai Regionális Képviseletének vezető kommunikációs munkatársa, magyarországi szóvivője), Acsai Balázs (Kalunba Nonprofit Kft vezetője), Siewert András (MigrationAid operatív igazgatója). Moderátor: Bencze Norbert.

16:30-ig lehetőségetek van a mugli kviddics kipróbálására, hála az az Angol-Amerikai Intézet képviseletének.
Háromkor kezdődik a Küklopsz Műhely előadása, Az én országom…interaktív drámajáték és beszélgetés történelmünkről, a mi országunkról, a magyar demokrácia fordulópontjaihoz kapcsolódóan. Mit jelentett a demokrácia akkor és ma? Éltünk valaha jogállamban? Mit érhet egyetlen szavazat? Ha van véleményed, illetve érdekel másoké… Ha kérdéseid vannak, illetve mások kérdéseire vagy kíváncsi…látogass el az előadásra.

Ezután este a Rothadááááás vár Titeket 18:30-tól. Őket a TATA követi, majd 20:00-tól a KAUKÁZOS koncertjén bulizhattok.

Na de mire számítsunk, ha a Duna másik partját választjuk? Koncertekből a LEN-en sem lesz hiány!

Ha már a késő délutáni órák után buliznál 19:30-tól a Confuse a Koala koncertjét csápolhatod végig a Nagysátorban.
Fellép többek között a Nagysátorban az AC/DC tribute zenekara, az AB/CD 21:00-tól, a Soerii&Poolek 22:30-tól fog zenélni nekünk. A Kissátorban Csordás Tibi 23:00-tól vár Titeket, míg Nagy Feró 23:40-tól lép fel.

Ha éjfél után is maradtok bulizni, Dévényi Tibi bácsi, Metzker Viktória, Juhász Laci és Rusty is segédkeznek majd a jó hangulat megteremtésében.

Részletes program: LEN, Bölcsész Napok.

Kép: szombathelypont.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]