PATINÁS program ma estére!

MA este a Közgardenben kerül megrendezésre a BTK Hallgatói Önkormányzata szervezésében a PATINA, vagyis a pesti bölcsésztársadalom legnagyobb tehetségkutatója! Tehetséges fellépők, neves zsűritagok, és PATINA – PRESZTÍZS – KIVÁLÓSÁG! Nem érdemes kihagyni!

Ha nincs programod ma estére, van egy jó ajánlatunk: PATINA a Közgardenben! Az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata ebben az évben rendezi meg először – de vélhetően nem utoljára – a bölcsészek tehetségkutatóját. A Közgarden (Budapest, Ráday utca 43-45.) 19:00 órától várja az érdeklődőket, a verseny 20:00 órakor veszi kezdetét.

Az este folyamán 14 produkció áll színpadra, különböző stílusú zenekarok, szólóénekesek, duók mutatkoznak be, de táncelőadást is láthatunk. A fellépőket négytagú zsűri értékeli, melynek tagjai:
Horváth Boldi, “Szerecsenkirály”, a Kelemen Kabátban zenekar énekese,
Ihos József, előadóművész, humorista, a kabarék Kató nénije,
Benkő László, az Omega együttes billentyűse, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, zeneszerző, illetve
Dr. Borhy László, az ELTE Bölcsészettudományi Karának dékánja, az MTA levelező tagja.

És hogy mit nyernek a legjobbak? A zsűri által legjobbnak ítélt produkciók visszatérhetnek a Közgarden színpadára, hogy ismét lenyűgözzék a közönséget, sőt a kiválasztottak a 2016-os Bölcsész Napok sztárfellépői lesznek.

Ha még mindig nem vagy biztos abban, hogy ma este a Közgardenben a helyed, nézd meg az esemény Facebook-oldalát, ahol megismerheted a versenyzőket, és további információkat tudhatsz meg a zsűritagokról.

Forrás: Facebook
Kép: Facebook

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]