Nyerj cikkeddel utat Japánba!

Ha érdeklődsz a színház és a zene világa iránt, és jól tudsz a tollal – vagy billentyűvel – bánni, jelentkezz a Fidelio.hu, a Színház.hu és a Magyar Állami Operaház közös kritikapályázatára!

A kritikapályázatra beadott műveket öttagú zsűri bírálja el, és ők választják ki majd azokat a szerzőket, akik minden hónapban küldhetnek számukra recenziókat az évad bemutatóiról – és akik között minden hónapban kiosztják a hónap kritikusa díjat, amely nyertese értékes jegyeket, bérleteket kap az Operaház előadásaira. Évad végén választják ki a fődíjast, aki tudósítóként részt vehet az Operaház 2015-ös japán turnéján, majd egy éven át a Fidelio.hu kiemelt díjazású, állandó külsős szerzője lehet.

A zsűri tagjai: Papp Tímea újságíró, a Színházi Kritikusok Céhének tagja, Kézdi Beáta újságíró, kritikus, a Válasz.hu munkatársa, László Ferenc újságíró, kritikus, a Muzsika és a Revizor szerkesztője, Réz György újságíró, a Fidelio.hu főszerkesztője és Zsoldos Dávid zenekritikus, a Fidelio alapítója, a Magyar Zenei Tanács elnökségi tagja.

Ha nem publikálsz rendszeresen, de szeretnél lehetőséget kapni újságíróként, ne habozz, küldd el kritikádat egy zenés színházi előadásról (opera, operett, musical) vagy táncprodukcióról október 20-ig a kritikapalyazat@fidelio.hu e-mail címre!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]