TáTK Gólyatábor

TáTK-s lettél? El kell hogy keserítselek, de nem szeptemberben, hanem már augusztusban elkezdődnek felsőoktatási tanulmányaid, a TáTK-s gólyatáborban.

Mivel a kapcsolatépítés akár fontosabb is lehet az egyetemi időszak során, mint a megszerzett tudás, így lelkiismeret-furdalás nélkül töltheted augusztus 21-24-ét távol az otthonodtól, leendő szak- és évfolyamtársaiddal fröccsözve.

Persze nem (csak) bulizásra és ismerkedésre jó a tábor: a négy nap alatt megismerkedhetsz a tábor sok-sok felsőbbéves szervezőjével (akikkel a kapcsolat aranyat ér a későbbiekben!), a kar dékánjával, valamint az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Kollégiummal is. A gólyatábori csapatoddal pedig részt vesztek a tábor négy napja alatt zajló megmérettetésen, mindenféle kreatív feladatokkal pontokat szerezve. A középiskolákban terjedő városi legendák, extrém gólyatábori „szivatások” ha léteznek is bárhol, a TáTK-s táborban biztosan nem; a szervezők egyértelmű célja, hogy az exhibicionista menősrácoktól a visszahúzódó hipszterlányokig mindenki jól érezze magát.

A tudnivalók tehát:

Időpont: 2014. aug. 21-24.

Helyszín: Mezőkövesd

Találkozó: 2014. aug. 21-én, 8:30-kor Budapesten, a Keleti Pályaudvar előtti téren

Hazaérkezés: 2014. aug. 24-én, a Keleti Pályaudvarra

Jelentkezés: http://golyataborok.elte.hu/?page_id=63

További infókat a táborról itt találsz, ha pedig kérdésed van a regisztrációval kapcsolatban, írj a szervezőknek a tatkgolyatabor@gmail.com címre, vagy hívd Szegner Pétert (06-30-863-4872). Minden más gólyatáborral kapcsolatos kérdéssel pedig a tábor főszervezőjét, Csukovits Balázst zaklasd (06-70-369-7252).

Szóval két hét múlva irány a TáTK Gólyatábor, ahol az ELTEOnline és az ELTEVízió csapatával is találkozhatsz!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]