GyógyMatek GT

Mindenkinek eszébe jut valami, ha azt a szót hallja: gólyatábor. Lehet az egy kedves emlék, egy zeneszám, egy átbulizott éjszaka, vagy gólyaként épp az: miért menjek el, hiszen olyan sok rosszat hallani?

Ám, ha a GyógyMatek GT-ről kérdezed az embereket, a válaszhoz általában jár egy mosoly is – meg persze távolba révedő tekintet, hiszen rengeteg felidéznivalót rejt ez a tábor korábbi lakói számára. Idén szintén felejthetetlen programokkal készülnek nektek, legyen az kirándulás, sportprogramok, remek játékok, meg persze csupa móka és kacagás! Megtudhatod milyen a bodajki zsíros, miért fontos a 42, ki szereti a lovakat és milyen különleges oka van erre, miért vagyunk oda Charlie Sheen-ért.

A GyógyMatek GT 2014 csapata hatalmas erőkkel dolgozik azon, hogy a frissen felvett hallgatóknak minél emlékezetesebb legyen a tábor. A céljuk, hogy jól érezd magad! De ehhez az is szükséges, hogy ellátogass a tábor honlapjára és jelentkezz itt! Ezen túl lájkolhatod a hivatalos Facebook oldalt is, ahol rengeteg meglepetéssel és játékkal találkozhatsz. Ezen oldalakon minden szükséges információt megtalálsz ahhoz, hogy felkészülten vághass neki egyetemi éveid első igazán nagy bulijának. :)

Vigyázat! A tábor résztvevői az alábbi veszélyeknek lehetnek kitéve:

  • nevetés okozta hastájéki izomláz
  • elszakadt táncos cipő
  • levakarhatatlan mosolygás
  • az “idenemaludnijöttél” mottó életvitelbe épülésének következtében krónikus ébrenlét és bulizási vágy
  • szülők, barátok, tamagochi elhanyagolása 4 napig (kérjük, az ő etetésükről előre gondoskodjatok!)

Ha mégis szeretsz “veszélyesen élni”, ott a helyed augusztus 16-19. között Bodajkon, ahol az ELTEOnline és az ELTEVízió csapatával is találkozhatsz!”

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]