Ki lesz a major gazdasszonya? – Kari Napok a Tanító- és Óvóképző Karon

Április 8-10. között Kari Napokkal várja a hallgatókat az ELTE TÓK HÖK. Sport, tudomány, szórakozás, mindenki megtalálhatja a neki való mókát.

Egész hetes elfoglaltságot kínál az ELTE TÓK Kari Napok. A rendezvénysorozat fő attrakciója A major gazdasszonya verseny lesz, ahol 5-12 fős csapatok mérettetik meg magukat és tudásukat, tehetségüket. Minden csapat gazdasszonyjelöltet állít, akinek az általuk készített autentikus ruhában kell részt vennie a feladatokban. A vetélkedőn egészen kreatív feladatok lesznek: ügyességi játékok, háztáji gazdálkodás, tánc, ének, zene, szóval gyanítom, hogy nézőként is szórakoztató lesz a látvány. Aki szívesen részt venne a játékban, nincs még lemaradva semmiről, április 7-ig várják a csapatok jelentkezését.

Aki főzésben van otthon, ne hagyja ki a szerda délutáni főzőversenyt. Nevezni lehet csapattal és egyénileg is, a recept rád van bízva, a lényeg, hogy bográcsban rotyogjon.

Sportolásra is lesz lehetőség bőven, a szerdai nap teljes egészében a mozgásról fog szólni. Tanár-diák mérkőzések, íjászat, szumó, zumba, spinning, harcművészet bemutató vár, sőt, a mindenképpen érdekesnek ígérkező pole fitnesst is ki lehet próbálni. A bátrak felülhetnek a rodeóbikára, ami tavaly is nagy sikert aratott.

A Kari Napokkal párhuzamosan fut a Projekt hét, a Kari Tudományos Diákköri Konferencia valamint a Magyar nyelv napja is, úgyhogy szellemi táplálékban sem lesz hiány.

Záróbuli április 10-én este 8-tól a Hétker pubban, eredményhirdetés este 10-től.

További információk az esemény facebook oldalán vagy a TÓK HÖK oldalán találhatók.