LEN Civil Falu

Nem csak koncertekkel várják a szervezők a LEN látogatóit, számos érdekes programmal készülnek a Civil Falu területén is.

Május 7-étől a Lágymányosi Campus területén újra látogatható a LEN. A koncerteken kívül azonban más programokon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekről pedig a Civil Falu területén gondoskodnak a szervezők.

Számos érdekes feladat várja a különböző standoknál az arra járókat. Az ONIK Egyesület logikai feladatokkal és játékokkal készül, illetve informatikusok számára külön versenyekkel, programozási feladatokkal.  Kint lesz még a Környezettudományi Klub, a Földrajzos Klub és a Matekos logikai sátor is, hogy kincskereséssel, ismeretterjesztő- és logikai játékokkal mutassák be a különböző tudományok szépségeit az érdeklődők számára.

A Civil Falu külön része a Külügyi Majális, ahol nemzetközi lehetőségekkel, ösztöndíjakkal, információkkal, játékokkal és ajándékokkal vár Titeket az ELTE Külügyi csapata. Az ELTE EKSZ (ELTE Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért) program is külön standnál lesz megtalálható.

Twistereztél már vakon? Tudod milyen tapintása van a nevednek? Ha nem, akkor ott a helyes az Esélyes sátornál. Ha üzleti és ügyességi játékokat próbálnál ki inkább, akkor az Életpálya alapítvány standját keresd, akik egy egész héten átívelő programmal is készülnek: keresik a LEN legígéretesebb üzleti ötletét, a nyertes, jutalmán kívül segítséget is kaphat az elindulásban.

Kő-papír olló verseny? BANG! bajnokság? BitHarazd? Ilyen programokkal készül a BIT és az Informatikus Hallgatók Alapítványa. Ezzel párhuzamosan nemezelni, valamint gyöngyékszerek készítésére lesz lehetőség a Kézműves sátornál.

A Lágymányosi Érdekképviseleti Közösség, a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat és a Karrierközpont sátra is a Civil Falu részét képezik, bármilyen munkásságukkal kapcsolatban felmerülő kérdéssel bátran lehet hozzájuk fordulni az egész LEN alatt.

Az ELTE Kortárs Segítő Csoport előadásokkal, tanácsadással és számos játékkal készül, melynek során megismerhetitek mivel foglalkoznak. A Mathias Corvinus Collegium és az EIT ICT Labs Master School sátránál lehetőség lesz megismerkedni az általuk nyújtott programokkal és lehetőségekkel.

Természetesen a már tavaly is népszerű TáTKontúr sátránál házasságkötésre, kicsit arrébb pedig a Corkinole jóvoltából alkalmunk nyílik kipróbálni ezt a fából készült táblás játékot, amelyet egyszerre akár 4 személy is játszhat.

A Civil Falu területén minden nap déltől egészen este nyolc óráig lesznek nyitva a standok. Délután négy órától hatig táncbemutatók, este nyolc órától pedig megnyitja kapuit a karaoke sátor. A LEN többi programjával egyetemben természetesen ezek is ingyenesen látogathatók.

LEN találkozunk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]