italPULT vol.2.

A tavaszi félév legnagyobb jótékonysági akciója az Egyetem téren!

2010-ben az Instruktori Kör elsőként kezdett el foglalkozni nagyszabású, hallgatói indíttatású karitatív rendezvényekkel (palacsintaBISZTRÓ, sütiBÁR, italPULT, tavaszi nagytakarIKás). Tavaly szeptemberben ismét kitelepült szabadtérre az italPULT-al, idén pedig két napon keresztül és 40 helyett végül 200 négyzetméteren zajlik az esemény. A rendezvénnyel párhuzamosan, a tér másik végében egy jótékonysági bolhapiac lesz, ahova bármilyen megunt cuccodat beadhatod, amit igyekeznek majd eladni, majd a 2 nap végén a PULT teljes bevételével együtt átadják az AGE OF HOPE Gyermekvédelmi Alapítványnak.

Az italPULT lényege, hogy otthonról szerzett, felajánlott szörpöket, kávékat, rengeteg teát “árusítják” becsületkasszás alapon. Ha bárki tudja támogatni az akciót, lehet azt egy üveg szörppel, kólával vagy gyümölcslével, azt jelezze a szervezők felé, minden segítséget szívesen vesznek.

Mindkét nap délután 4 óráig élőzenei bemutatkozási lehetőséget biztosítanak mindenkinek, aki szívesen színesítené műsorával az eseményt.

Kedden délután 16:00-20:00 között a zenét a Közhely DJ-je Jami szolgáltatja, majd az Italpulttól 20 méterre lévő K:OZHELYBE várnak mindenkit sok szeretettel egy kisebb afterparty-ra, majd másnap egy még nagyobbra!

Kaphatóak lesznek:
O szörpök, házi szörpök
O koktél szirupok és
O alkoholmentes koktélok
O gyümölcslevek
O kávé
O rengeteg tea
O és egy nagy halom üdítő, frissítő!

A facebookon megtalálhatjátok az eseményt:
http://www.facebook.com/events/435184186569678/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]