Hiányzik egy kereked?

Gyere el a Kerekesbe, itt biztos megleled!

Idén is a Kerekes Napokkal indul a tavasz. Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a kollégiumunk fergeteges bulisorozatát. Március 12-14. között olyan fellépőkkel találkozhatsz, mint a Hősök, a Sub Bass Monster, az Animal Cannibals vagy a PASO.

A Városliget csücskében, a Kerekes utca 12-20. szám alatt, három napon keresztül várnak a jobbnál jobb programok. Kedd délután a sporté a főszerep, ahol olyan sportágakban teheted próbára magad, mint az aerobik, a hastánc, a kettlebell, vagy a TRX. Ha elfáradtál, vagy ha a sportot csak nézni szereted, a sportkvízben, és a „kocsmai küzdősportokban” is részt vehetsz. A sportnapon részt vevők a következő két napon kedvezményes áron vehetnek részt a koncerteken, úgyhogy elő az edzőcipőkkel!

A további részletekért keresd:

https://www.facebook.com/events/553440114686284/

Este pedig egy kellemes „chill out” koncert kíséretében kipihenheted a nap fáradalmait a TeaHázban, illetve várjuk azokat a hölgyeket és urakat a kisteremben, akik szívesen felidéznék a ’20-as évek Amerikájának hangulatát egy olyan valódi pókeresten, ahol az öltönyös urak szivarral a szájukban, whiskey-t kortyolgatva élvezik a kártyajátékot és a csinos hölgyek társaságát.

Szerdán és csütörtökön a hangulat megalapozásáról 18:00-tól az EZF keretein belül, amatőr zenekarok gondoskodnak. Ezt követően a szerdai napon a Hősök, a Sub Bass Monster és az Animal Cannibals számaitól dübörögnek majd a hangfalak. A koncertek után DJ Gomes vár benneteket a legnagyobb mai slágerekkel. Csütörtökön az EZF után a PASO kap helyet a nagyszínpadon. Az együttes után DJ Matthias keveri a talp alá valót.

A kis termekben minden este megmutathatod énektudásod, és kiderítheted, hogy megvan-e benned az a bizonyos X.

A Kerekes Napok az elmúlt hét évben még senkinek sem okozott csalódást. Itt az ideje, hogy te is kipróbáld, milyen egy igazi kollégiumi tavaszi fesztivál.

További részletek a plakátokon és a facebook-on:
VIII. Kerekes napok vagy https://www.facebook.com/events/468697009862361/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]