VIII. Kerekes Napok

A koli napok idén sem maradhatnak el, a soron következő pedig nem máshol, mint a KUK-ban lesz március 12. és 14. között!

A rendezvénysorozat egy hatalmas sportnappal kezdődik kedden 17 órától. Itt rengeteg dolgot kipróbálhatsz az alakformáló aerobictól, a ketlebellen át a küzdősportokig. De lesznek szintek közti vetélkedők, sportbemutatók és kocsmai küzdősportok is. Mindezt egészen este 11 óráig. A sportnap teljes egészében ingyenes.
Persze nem kell egész nap izzadnod, ha nem szeretnél. Ezzel párhuzamosan Teaház és akusztikus estet is rendeznek a Konferencia I-es teremben 21 órától. Itt megkóstolhatsz különböző italokat, miközben élő zene szól majd valamelyik sarokból. De ha ez sem hozna lázba, akkor a Konferencia III-as teremben biztos megtalálod a neked valót – már ha szeretsz pókerezni. Itt a 20-as, 30-as évek Amerikájába repítenek majd el, ahol a kártyáé és a biliárdé lesz a főszerep egészen hajnal 4-ig. Dress code is várható, az ezzel kapcsolatos részletek azonban majd csak később derülnek ki.

 

Szerdán egészen más programokkal kecsegtet a kollégium: 18 órától veszi kezdetét a ELTE Zenekarok Fesztiválja, ahol 2 zenekar lép majd színpadra (persze az ő kilétüket még homály fedi, hisz az előzsűrizés még nem kezdődött el). Fél 11-től azonban már ismerős nevek szórakoztatják a közönséget: itt lesz az Animal Cannibals, a Hősök és Sub Bass Monster. Éjféltől pedig DJ Gomesé a főszerep. A konferencia II-es teremben pedig megmutathatod, hogy Te mit tudsz a színpadon, ugyanis 10-től hajnal 4-ig karaoke estet tartanak. Érdemes hát még gyakorolni a fürdőkádban, hogy megmutathasd mennyi X is van benned!

 

Csütörtökön szintén a zenéé a főszerep: 18 órától ismét Egyetemi Zenekarok fesztiválja lesz, 22:30-tól pedig egy jó kis PASO koncert. Éjféltől DJ Mathias áll majd a pultban a szokásos 4 órás zárásig. Ezen az estén több lemezlovasból is válogathatsz, hisz a másik teremben DJ Smash-up fogja pörgetni a korongokat. És persze lesz megint karaoke is, ha az előző este sikere megrészegített volna.

 

Végül pedig a belépőkről: kedden az összes program ingyenes, szerdán és csütörtökön pedig 600 forintba fog kerülni a belépés – már amennyiben ELTE- s vagy. Ha csak szimplán kedved támadt belekóstolni a kollégiumi életbe, akkor a vendégjegy mindössze 1000 forint. A kollégium lakóinak természetesen az egész rendezvénysorozat ingyenes. Sőt: ha régi KUK-osnak érzed magad, akkor írd meg a neved és hogy melyik évben laktál a koliban az elnok@kerekes.elte.hu címre, hogy csütörtökön féláron jöhess be!

További részletekért kövesd figyelemmel az esemény facebook oldalát!

https://www.facebook.com/events/468697009862361/

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]