Hostess munkára fel!

Szívesen dolgoznál tanulás mellett egy megbízható, jó csapattal? Nincs más dolgod mint jelentkezni az ELTE Hostessbe, hogy saját egyetemed rendezvényein segédkezhess!

Sok egyetemistában felmerül, hogy szívesen dolgozna valamit az egyetemi évek alatt, amivel növelheti a zsebpénzét, kiegészítheti a tandíját, ösztöndíjait, könnyebbé teheti megélhetését. Nehéz azonban olyan munkát találni ami megbízható, magadnak oszthatod be mikor akarsz dolgozni és még az ELTE-hez is köze van. Az ELTE Hostess ebben segít azzal, hogy host-és hostess állásokat ajánl ELTE-s hallgatóknak az egyetem rendezvényeire. A brand 2012. 12. 12-én indult és számos rendezvényen bizonyított már. A részletekről az ELTE Hostess vezetőjét, Gajág Dórát kérdeztük.

 

 Milyen munkalehetőségeket takar a hostesskedés?


A feladatok köre viszonylag változatos, referenciáink között megemlíteném az Educatiot, szórakoztató rendezvényeket, a Kutatók Éjszakáját, kari rendezvényeket, az UNICA Konferenciát, az Alumni rendezvényeket, valamint a Tanévnyitó ünnepséget és a Díszdoktoravatást. Ezeken nem csak a szokásos host-hostess tevékenységre kérnek fel bennünket, hanem pédumtartásra, ajándékok átadására egyaránt. Lehetőség nyílik ezeken kívül rendezvényeken történő ki- és bepakolásra, valamint a Pályaválasztási Napon való részvételre. Igyekszünk kiterjeszteni a munkalehetőségek körét, mindig adódnak újabbak az előbb említettekhez.

Kiknek ajánlott ezekre a munkákra jelentkezni?

Bárkinek, aki szeretne egy szuper csapat tagja lenni, valamint annak, aki szeretne részt vállalni az ELTE-s rendezvények lebonyolításában. A legfontosabb, hogy aktív ELTE-s jogviszonnyal rendelkezzen és legyen benne kellő motiváció az ilyen tevékenységek végzéséhez.


Miért jó hostessként dolgozni?

Mert változatos munkakörben tudjuk kipróbálni magunkat, fejleszthetjük a problémamegoldó-készségünket és rengeteg embert ismerhetünk meg. Emellett gyakorolhatjuk a nyelvtudásunkat, belülről szemlélhetjük az ELTE rendezvényeit, olyan helyekre juthatunk be, ahová egyébként nem, valamint hozzájárulhatunk a rendezvények sikeréhez.

 
Az egyetem mellett mennyi időt vesz igénybe, ha valaki ezen a területen próbálná ki magát?


Nincs fix időbeosztás, mindenki azokra a munkákra jelentkezik, amelyekre szeretne, és amelyekre bejut. Saját magunknak oszthatjuk be az időnket, talán ez a legjobb benne. Mindig az adott rendezvénytől függ a munkaórák száma, de általában 2-10 óra elfoglaltságot jelent.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség akkor ne habozz, hanem jelentkezz minél hamarabb az ELTE Hostess-nél, hogy a következő ELTE-s rendezvényeken már te is dolgozhass!

 

További információk: http://hostess.elte.hu

 

 

 

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]